Asiakasneuvojia
OP Tampere

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Haemme nyt kassapalveluihimme

ASIAKASNEUVOJIA

kohtaamaan asiakkaita ja auttamaan heitä päivittäisten pankkipalvelujen hoitamisessa.

Asiakasneuvojana pääset työskentelemään monipuolisesti kassapalveluissa ja opastamaan asiakkaita digitaalisten palveluiden käytössä.  

Olet avainasemassa kohdatessasi päivittäin asiakkaita, joten vastuuta ja haastetta tehtävästä ei puutu. Tulet olemaan pankkimme kasvot ja olennainen osa tiimiämme. Tukenasi asiakkaan odotusten ylittämisessä on osaava työyhteisö ja pankkimme hyvät palvelut. Olet valmis tarttumaan työhön niin Tampereen keskustassa, Hervannassa, Hämeenkyrössä, Karkussa, Lempäälässä, Nokialla kuin Ylöjärvellä – suomen kielen lisäksi ainakin englanniksi.

Mitä odotamme sinulta

Otat rohkeasti vastaan uusia haasteita, olet myyntihenkinen ja oma-aloitteinen sekä ymmärrät asiakaskohtaamisen merkityksen. Uudet tai haastavat tilanteet eivät pysäytä työtäsi vaan ratkaiset tilanteet positiivisella asenteella ja hyvällä pelisilmällä. Viihdyt aidosti asiakastyössä ja sinulle on luontaista ohjata ja opastaa asiakkaita rohkeasti juuri heidän tarvitsemallaan tavalla. Asenne ratkaisee, mutta eduksesi toki lasketaan kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Me etsimme erityisesti sinua, joka haluat urapolun finanssialalta – parhaassa tapauksessa saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin.

Mitä tarjoamme sinulle

Oletpa sitten urasi jo finanssisektorilla aloittanut tai sellaista vasta suunnittelemassa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä pankkialan ammattilaiseksi. Pääset työskentelemään työpaikassa, jossa kehittymistä tuetaan ja jokaiselle annetaan mahdollisuudet kehittyä oman alansa osaajaksi. Meillä on mahdollista jatkaa uraa aina finanssialan huipulle asti. Henkilöstötyytyväisyytemme on tutkimustenkin mukaan korkea, ja saatkin tässä tehtävässä ympärillesi innostavan ja kannustavan tiimin sekä ammattilaisten tuen.

Tästä eteenpäin

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Marita Vanhatalo tiistaina 2.7. kello 11-12 ja torstaina 4.7. kello 11-12 p. 010 254 6179.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään ma 22.7.2019. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281140
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere