(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia
Ropo Capital

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii kyseisen yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Välitämme eniten sähkölaskuja Suomessa, ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme.

 

Haemme nyt Ropo Capitalille Kuopioon

 

ASIAKASNEUVOJIA

 

Pääasialliset tehtävät

Asiakasneuvojana palvelet asiakkaita laskutus- ja perintäasioissa tiimisi vastuualueelle kuuluvien puhelinlinjojen ja sähköpostien kautta. Työskentelet tavoitteellisella otteella ja olet asiakkaan näkökulmasta nopeasti tavoitettavissa oleva asiantuntija, joka on aina valmis auttamaan.

Olet tehtävässäsi jatkuvasti valppaana, sillä jokainen vastaantuleva asiakaskontakti on erilainen. Sinulla on rautaiset hermot, joiden avulla ratkot haastavimmatkin tilanteet ja kiperimmät ongelmat. Nopea reagointikyky sekä erinomainen tilannetaju ovatkin ehdottomasti plussaa tehtävässä toimiessa.

Työskentelet päätteen äärellä ja jokainen kohtaamasi tehtävä on ainutlaatuinen etkä koskaan tiedä, mitä seuraava pitää sisällään. Juuri se tekee työstäsi mielenkiintoista ja mahdollistaa uuden oppimisen jokaisena työpäivänä, vaikka olisit toiminut tehtävässä jo pidempään –  vain oma mielenkiintosi on oppimisesi rajana.

Edellytämme sinulta

On aikamoinen rikkaus, että meillä on kokemustaustaltaan erilaisia ihmisiä töissä, sillä jokainen tuo oman lisänsä toimintaamme. Katsomme siis eduksi, mikäli olet moniosaaja, jolla on kokemusta eri aloilta. Toisaalta työ tekijäänsä opettaa, joten ennen kaikkea oppimisen into ratkaisee.

Viihdyt tehtävässäsi, sillä nautit ripeästä työtahdista ja olet motivoitunut saavuttamaan sekä ylittämään työllesi asetettuja tavoitteita. Lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen ja innokas oppimaan uutta ja utelias ottamaan asioista selvää. Hyvät tekijät huomataan, joten tuloksellisella työllä ja asenteella luot itsellesi kehitysmahdollisuuksia.

Työsuhteen tiedot

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Viestikadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Käytössäsi ovat hyvät henkilöstöedut, kuten sopimusruokailu, kattava työterveyshuolto sekä vakuutukset. Tärkeintä unohtamatta –  sinulla on aivan mahtavat työtoverit!

 

Olisitko yksi meistä? Siinä tapauksessa lähetä hakemuksesi meille 27.1.2019 mennessä.

Haastatteluja järjestetään heti sopivien hakemusten saavuttua.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Yhteyskeskuspäällikkö Riitta Richardilta ma 14.1. klo 12-14 ja ke 23.1. klo 9-11, puh.  044 5074343.

 

Tervetuloa joukkoon iloiseen!