(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia
Ropo Capital

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii kyseisen yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Välitämme eniten sähkölaskuja Suomessa, ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme.

Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen meillä on ilo ilmoittaa, että haemme lisää kehittymishaluisia asiakasneuvonnan ammattilaisia Porvooseen.

Haemme nyt Ropo Capitalille

ASIAKASNEUVOJIA PORVOOSEEN

Pääasialliset tehtävät

Asiakasneuvojana palvelet asiakkaita laskutus- ja perintäasioissa tiimisi vastuualueelle kuuluvien puhelinlinjojen ja sähköpostien kautta. Olet asiakkaan näkökulmasta asiantuntija, joka on nopeasti tavoitettavissa ja aina valmis auttamaan.

Olet tehtävässäsi jatkuvasti valppaana, sillä jokainen vastaantuleva asiakaskontakti on erilainen. Sinulla on rautaiset hermot, joiden avulla ratkot myös haastavimmat tilanteet ja kiperimmät ongelmat. Nopea reagointikyky sekä erinomainen tilannetaju ovatkin ehdottomasti plussaa tehtävässä toimiessa.

Teet työtäsi päätteen äärellä ja jokainen kohtaamasi tehtävä on ainutlaatuinen etkä koskaan tiedä, mitä seuraava pitää sisällään. Juuri se tekee työstäsi mielenkiintoista ja mahdollistaa sen, että jokaisena päivänä opit jotain uutta, huolimatta siitä, kuinka kauan olet tehtävässä toiminut – vain oma mielenkiintosi on oppimisesi rajana.

Edellytämme sinulta

Tarjoamaan kaikille valituille kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Aikaisempi kokemus alalta tai vastaavista tehtävistä nopeuttaa työn omaksumista, mutta avain tehtävässä menestymiseen on ennakkoluuloton ja aktiivinen työote. Palvelun laatu on meille tärkeä asia, joten edellytämme, että viestit sujuvasti suomeksi ja toivomme, että sinulta taittuisivat myös ruotsi ja englanti.

Viihdyt tehtävässäsi varmasti, mikäli sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, tykkäät ripeästä työtahdista, olet innokas oppimaan uutta ja utelias ottamaan asioista selvää. Hyvät tekijät huomataan, joten omalla työnjäljelläsi ja asenteellasi luot itsellesi kehitysmahdollisuuksia.

Työsuhteen tiedot

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työvuorosi sijoittuvat palveluaikojemme mukaan arkisin klo 8-20 välille ja lauantaisin klo 9-15. Työpaikkasi sijaitsee upouusissa toimitiloissamme Porvoossa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Tänne hurautat kätevästi myös omalla autolla, jonka parkkeeraat maksutta. Käytössäsi ovat kattavat henkilöstöetumme, kuten sopimusruokailu, laaja työterveyshuolto sekä vakuutukset. Tärkeintä unohtamatta –  sinulla on aivan mahtavat työtoverit!

Olisitko yksi meistä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 21.7. mennessä. Haastatteluja järjestetään heti sopivien hakemusten saavuttua, joten olethan nopea.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä yhteyskeskuspäällikkö Emmi Saalamolta 13.7. klo 12-14, puh. 040 7417 663.

 

Tervetuloa joukkoon iloiseen!