(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia
If

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haluaisitko työskennellä vakuutusalan näköalapaikalla Pohjoismaiden johtavassa vakuutusyhtiössä?

If Vakuutus on Pohjoismainen vahinkovakuutusyhtiö, jossa työskentelee noin 7 000 henkilöä. Suomessa työskentelee noin 2 000 ammattitaitoista työntekijää, pääasiallisesti Turussa ja Espoossa.

Haemme asiakasneuvojia vakituisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin Espooseen. Tarjoamme näköalapaikan siihen, miten Pohjoismainen vakuutusyhtiö elää ja kehittyy digitaalisessa maailmassa. Pääset kehittämään osaamistasi jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä. Meitä ohjaa eettisesti kestävät arvot ja haluamme pitää parasta mahdollista huolta niin asiakkaistamme kuin työntekijöistämmekin.

Asiakaskeskeisyys ohjaa työtämme ja pyrimme aina huolehtimaan asiakuudesta kokonaisvaltaisesti. Tehtävänämme on varmistaa, että jokainen asiakkaamme on oikein vakuutettu. Luomme pitkiä asiakassuhteita ja tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme auttamalla asiakkaita hyödyntämään palveluitamme kokonaisvaltaisesti.

Odotamme sinulta:

  • Olet aidosti kiinnostunut asiakkaista ja haluat tehdä asioinnin helpoksi
  • Työskentelet tavoitteellisesti
  • Innostut myynnistä
  • Heittäydyt uusiin asioihin ja suhtaudut muutokseen avoimesti
  • Haluat kehittää omaa osaamistasi
  • Luot positiivista ilmapiiriä
  • Pidät puhelintyöstä ja olet myös mielelläsi yhteydessä asiakkaisiin
  • Halukkuutta ilta- ja viikonlopputyöhön

Lisäksi arvostamme ruotsin- ja englanninkielen taitoa.

Pääset työskentelemään kiinnostavien ja monipuolisten työtehtävien parissa asiakaspalvelukeskuksessa ja saat mahdollisuuden kehittyä asiakas- ja myyntipalvelutyössä kannustavien kollegoiden ja valmentajan tuella. Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, jossa riittää haasteita ja opittavaa myös kokeneemmille asiakaspalvelun ammattilaisille. Vakuutusalasta sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, koulutamme sinut vakuutusalan ammattilaiseksi. Toivommekin, että sinulla on halua ja mahdollisuus sitoutua asiakasneuvojan tehtävään pidemmäksi aikaa.

Tutustu meihin ja tulevaan työhösi Youtubessa ja Instagramissa

Voit kysyä lisätietoja Merja Vesteriltä puh. 050 339 4187 hakuaikana keskiviikkoisin kello 11-13.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään tai viimeistään 24.6. mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuksesi. Huomaathan, että ansioluettelo jätetään järjestelmässä ensimmäisellä sivulla ja hakemuskirje myöhemmin sivulla ’My Experience’ ansioluettelon alapuolella olevaa Upload -painiketta käyttäen. Haastattelemme sopivia hakijoita hakuajan kuluessa.

Edellytyksenä tehtävässä toimimiselle on, että henkilö läpäisee Trafin suorittaman luotettavuustarkistuksen, josta säädetään lain ajoneuvojen rekisteröintitoiminnasta (175/2015) 3.3 §:ssä.