(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia
If

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Täydennämme asiakasneuvojien joukkuetta Turussa ja haemme 10 uutta asiakasneuvojaa kokoaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin asiakaspalvelukeskukseemme.

Työ on aktiivista sekä oma-aloitteista asiakas- ja myyntipalvelua puhelinta ja sähköisiä palvelukanaviamme käyttäen. Tehtäväsi on varmistaa, että jokainen asiakas on oikein vakuutettu. Luot upeita asiakaskokemuksia kartoittamalla nykyisten ja uusien henkilöasiakkaiden elämäntilanteeseen liittyvät vakuutustarpeet ja rakentamalla siihen parhaiten soveltuvat ratkaisut palveluineen ja tuotteineen. Työssäsi autat asiakasta hyödyntämään Ifin palveluita kokonaisvaltaisesti. Tällä tavoin luot pitkiä asiakassuhteita ja lisäarvoa asiakkaillemme. 

Odotamme sinulta

  • haluat, että jokainen asiakas on oikein vakuutettu ja olet aidosti kiinnostunut hyvien asiakaskokemusten luomisesta
  • olet myynti- ja palveluhenkinen
  • sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot suullisesti ja kirjallisesti
  • olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja sinulla on ote itsenäiseen työntekoon
  • arvostat henkilökohtaista valmennusta ja haluat kehittää toimintatapojasi
  • olet kiinnostunut sähköisestä asioinnista ja uusista asiointitavoista
  • sinulla on positiivinen asenne, olet yhteistyökykyinen ja haluat rakentaa myönteistä työilmapiiriä
  • olet valmis sekä vastaamaan puheluihin että soittamaan asiakkaille

Arvostamme lisäksi englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät asiakaspalvelukeskuksessa sekä mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi asiakas- ja myyntipalvelutyössä kannustavien kollegoiden ja valmentajan tuella. Vakuutusalasta sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, olemme valmiita kouluttamaan sinut vakuutusalan ammattilaiseksi. Toivommekin, että sinulla on mahdollisuus ja halu sitoutua asiakasneuvojan tehtävään pidemmäksi aikaa.

Voit kysyä lisätietoja Jukka Mäkiseltä hakuaikana arkisin kello 10-16 puh. 050 424 2259 .

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään tai viimeistään 13.5. mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuksesi. Huomaathan, että ansioluettelo jätetään järjestelmässä ensimmäisellä sivulla ja hakemuskirje myöhemmin sivulla ’My Experience’ ansioluettelon alapuolella olevaa Upload -painiketta käyttäen. Haastattelemme sopivia hakijoita hakuajan kuluessa.

Edellytyksenä tehtävässä toimimiselle on, että henkilö läpäisee Trafin suorittaman luotettavuustarkistuksen, josta säädetään lain ajoneuvojen rekisteröintitoiminnasta (175/2015) 3.3 §:ssä.