(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia
If

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Täydennämme asiakasneuvojien joukkueita sekä Espoossa että Turussa ja haemme uusia asiakasneuvojia vakituisiin työsuhteisiin. 

Tehtäväsi on varmistaa, että jokainen asiakas on oikein vakuutettu. Luot upeita asiakaskokemuksia kartoittamalla nykyisten ja uusien henkilöasiakkaiden elämäntilanteeseen liittyvät vakuutustarpeet ja rakentamalla siihen parhaiten soveltuvat ratkaisut palveluineen ja tuotteineen. Työssäsi autat asiakasta hyödyntämään Ifin palveluita kokonaisvaltaisesti. Tällä tavoin luot pitkiä asiakassuhteita ja lisäarvoa asiakkaillemme. Työ on aktiivista sekä oma-aloitteista asiakas- ja myyntipalvelua puhelinta ja sähköisiä palvelukanaviamme käyttäen. 

Odotamme sinulta 

  • haluat, että jokainen asiakas on oikein vakuutettu ja olet aidosti kiinnostunut hyvien asiakaskokemusten luomisesta 
  • olet myynti- ja palveluhenkinen 
  • sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot suullisesti ja kirjallisesti 
  • olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja sinulla on ote itsenäiseen työntekoon 
  • arvostat henkilökohtaista valmennusta ja haluat kehittää toimintatapojasi 
  • olet kiinnostunut sähköisestä asioinnista ja uusista asiointitavoista 
  • sinulla on positiivinen asenne, olet yhteistyökykyinen ja haluat rakentaa myönteistä työilmapiiriä 
  • olet valmis sekä vastaanottamaan puheluita että soittamaan asiakkaille  

Arvostamme lisäksi englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät asiakaspalvelukeskuksessa sekä mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi asiakas- ja myyntipalvelutyössä kannustavien kollegoiden ja valmentajan tuella. Vakuutusalasta sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, olemme valmiita kouluttamaan sinut vakuutusalan ammattilaiseksi. Toivommekin, että sinulla on mahdollisuus ja halu sitoutua asiakasneuvojan tehtävään pidemmäksi aikaa. 

Voit kysyä lisätietoja Espoon rekrytoinnin osalta Paula Vuorelalta puh. 050 424 5295 ma-pe klo 9-16 15.1.-26.1. Ja puolestaan Turun rekrytointiin liittyen Kyösti Kärkkäiseltä puh. 050 424 1901 joko 19.1. tai 23.1. klo 9.00-16.30. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään tai viimeistään 15.2. mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuksesi. Huomaathan, että ansioluettelo jätetään järjestelmässä ensimmäisellä sivulla ja hakemuskirje myöhemmin sivulla ’My Experience’ ansioluettelon alapuolella olevaa Upload -painiketta käyttäen. Haastattelemme sopivia hakijoita hakuajan kuluessa. 

Haku Espooseen osoitteessa: https://if.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/Careers/job/Espoo/Asiakasneuvoja_JobReqID1016 

Haku Turkuun osoitteessa: https://if.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/Careers/job/Turku/Asiakasneuvoja_JobReqID1014 
 
Edellytyksenä tehtävässä toimimiselle on, että henkilö läpäisee Trafin suorittaman luotettavuustarkistuksen, josta säädetään lain ajoneuvojen rekisteröintitoiminnasta (175/2015) 3.3 §:ssä.