(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Yritysasiakkaiden Pankkipalveluihin Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä vahvasti kasvavassa ja dynaamisessa OPn työympäristössä. OPn tavoitteena on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Tämä edellyttää ammattiylpeyttä, aktiivisuutta ja rohkeutta, sekä kykyä kuunnella ja tarjota paras ratkaisu asiakkaan tarpeeseen.

Haemme nyt asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle Yritysasiakkaiden pankkipalveluihin Tampereen Hervantaan Asiakasneuvojia

Tehtävät

Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli yritysasiakkaiden kokonaisvaltaisessa palvelemisessa sekä puhelimitse että verkon välityksellä. Toimit vastuullisesti asiakkaan parhaaksi. Hallitset yritysasiakkaan maksuliikkeen palvelut ja tuotteet tukeaksesi ja opastaaksesi asiakasta sekä oikeiden palvelukanavien että tuotetarjonnan osalta. Teet myös laadukkaita tarvekartoituksia.

Toivomme

Tehtävässä menestyminen edellyttää halua työskennellä aktiivisesti ja tavoitteellisesti asiakasrajapinnassa. Sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, ja haluat kehittyä rahoitusalalla. Hyvä tilannetaju ja vuorovaikutustaidot auttavat sinua päivittäisissä asiakastilanteissa. Pystyt omaksumaan uusia asioita nopeasti ja sinulla on vahvat IT-taidot. Olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja rohkea.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua rahoituspalveluiden maailmaan ja OPn pankkipalvelut -kokonaisuuteen. Tarjoamme tulevaisuuden työpaikan, kattavan neljän viikon perehdytyksen, sekä monipuolisen työnkuvan. Oppimistasi tukevat tiimissä esimies, valmentaja sekä hyvä työilmapiiri.


Työt alkavat marraskuun puolivälissä 2018 ja solmimme kokoaikaisen (37,5 h/vko) työsuhteen noin vuodeksi eteenpäin. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50-22.05 väliselle ajalle.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Onko tässä Sinun seuraava mahdollisuutesi?

Haethan tehtävään https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28963&jc=1 linkin kautta. Hakuaika päättyy 26.10.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä: opset.rekrytointi@op.fi


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.