(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia yritysasiakkaiden palvelutiimiin Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Haemme nyt asiakkaallemme OP Vakuutus Oy:lle, yritysasiakkaiden vahinkovakuutuksen palveluihin, puhelin- ja verkkopalvelutiimiin Tampereelle


Asiakasneuvojia   


Tehtävät


Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli yritysasiakkaiden asiakkuuden hoitamisessa. Haluat hurmata ja yllättää asiakkaan kerta kerran jälkeen ja toimia vastuullisesti asiakkaan parhaaksi. Tehtävänäsi on kokonaisvaltainen asiakaspalvelu puhelimitse ja verkon kautta, monipuolinen vakuutustuotteiden myynti sekä yrityksen kokonaistilanteen ja elinkaaren huomiointi. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin, teet laadukkaita tarvekartoituksia sekä opastat ja tuet asiakkaita oikean ja tehokkaimman palvelukanavan käytössä.


 


Odotamme sinulta


Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista, palveluhenkistä ja tavoitteellista asennetta, sekä vahvoja IT- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on taustallasi esim. kaupallinen koulutus, ja ehkä jo tuntemusta yrityselämästä. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat tehdä kaikkesi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi Sinulla vahva uskallus ottaa vastuuta omasta tekemisestä ja kehittymisestä.


Finanssialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


 


Tarjoamme


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä vahvasti kasvavassa ja dynaamisessa OPn työympäristössä. OPn tavoitteena on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Tämä edellyttää ammattiylpeyttä, aktiivisuutta ja rohkeutta, sekä kykyä kuunnella ja tarjota paras ratkaisu asiakkaan tarpeeseen.


Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Työssä oppimistasi ja kehittymistäsi tukevat tiimisi valmentaja ja esimies sekä innostava ja ammattitaitoinen tiimi. Työt alkavat loka-marraskuun vaihteessa 2018 ja vuoden määräaikainen työsuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työtä on tarjolla minimissään 20 h/vko. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 8-22, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin. Huomioithan, että kahden kuukauden perehdytysjakso toteutetaan ma-pe klo 8-16 välisenä aikana, kokopäiväisesti.


Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 22.10.2018.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28869&jc=1


Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse tanja.koskenkorva@op.fi tai puhelimitse 040 350 3794.


 


Tiedot


Haku päättyy: 22.10.2018


Työ alkaa: Loka-marraskuun vaihteessa 2018


Työsuhde: 12 kk määräaikainen


Työaika: Vähintään 20 h/vko


Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28869&jc=1


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.


Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla kautta Suomen.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.