(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia verkkoviestitiimeihin Joensuuhun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Palvelujen voimakkaasti kasvaessa, haemme nyt asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin

Asiakasneuvojia verkkoviestitiimeihin Joensuuhun

Tehtävät

Tehtäviin kuuluvat henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu verkkoviestitiimeissä. Työskentely tapahtuu puhelimessa ja sähköisissä verkkoviesti- sekä chat-kanavissa. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisten pankkipalveluiden saralla, kartoitat tarpeet sekä vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta lisämyynnistä.

Odotamme sinulta

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja toimisto-ohjelma- ja vuorovaikutustaitoja. Haluat kehittyä yhdessä meidän kanssa tavoitteellisiin tehtäviin pankkialalla. Olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen, myynnillinen ja haluat tuottaa ylivertaista asiakaskokemusta. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Myös ruotsin ja englannin kielen taidosta on sinulle etua.

Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä ja asiantuntevan tiimin tuen. Korkeatasoiset työtilat sijaitsevat Joensuun Tiedepuistolla.

Työt alkavat 24.9.2018 ja 12 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta heti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 26.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Räty, palveluesimies, 040-682 2135 opset.rekrytointi@op.fi, www.opset.fi

Tiedot

Haku päättyy: 16.9.2018 Jätähän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian.
Työ alkaa: 24.9.2018
Työsuhde: 12 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde
Työaika: 37,5 h/vko tai 20 h/vko
Työpaikan sijainti: Joensuu
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28343&jc=1
Lisätietoja: Mari Räty, palveluesimies, 040-682 2135, opset.rekrytointi@op.f

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.