(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia verkkoviestitiimeihin Joensuuhun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Palvelujen voimakkaasti kasvaessa, haemme nyt vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin, Joensuuhun

Asiakasneuvojia verkkoviestitiimeihin

Tehtävät

Tehtäviin kuuluvat henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen myynnillinen asiakaspalvelu verkkoviestitiimeissä. Työvälineet monikanavassa, verkkoviestit, puhelin, chat. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisten pankkipalveluiden saralla, kartoitat tarpeet sekä vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta lisämyynnistä.

Odotamme sinulta

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja järjestelmä- ja vuorovaikutustaitoja. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat tehdä kaikkesi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Myös ruotsin ja englannin kielentaidosta on sinulle etua. ASENNE ratkaisee.

Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä. Työt alkavat huhtikuussa 2018 ja 12 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa viikkotuntimäärällä 20–37,5h/vko.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 25.03.2018.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27137&jc=1

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Malinen, 040 657 8078, opset.rekrytointi@op.fi, www.opset.fi

Tiedot
Haku päättyy: 25.03.2018. Jätähän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian.
Työ alkaa: huhtikuu 2018
Työsuhde: 12 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde
Työaika: 20-37,5h/vko
Työpaikan sijainti: Joensuu
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27137&jc=1
Lisätietoja: Elina Malinen, 040 657 8078, opset.rekrytointi@op.fi

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli yli 26 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.


Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.