(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Vaasaan
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle aitiopaikan pankkimaailmaan. Asiakasneuvojana työtehtäviisi kuuluu henkilöasiakkaiden neuvominen ja opastaminen pankkiasioissa. Pääset tutustumaan laajasti pankin tarjoamiin palveluihin, ja siihen miten ne toimivat käytännössä. Meidän tiimimme palvelee asiakkaita sekä puhelimitse että verkon kautta. Jos siis haluat päästä rakentamaan uraasi finanssialalle, on tämä tehtävä sinulle ehdottomasti hyvä ponnahduslauta!

Tsemppaavat työkaverit ja valmentajat ovat tukena arjessasi, ja saavat hymyn huulillesi myös haastavien asiakaskohtaamisten jälkeen. Opset tarjoaa työntekijöilleen myös mukavat työsuhde-edut kuten: lounasedun, vakuutukset ja kattavan työterveyshuollon.

Odotamme sinulta ensisijaisesti asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua ratkoa asiakastilanteita tehokkaasti. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen, etkä epäröi ottaa aktiivista roolia vaihtelevissa asiakaspalvelutilanteissa. Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa vuodeksi. Työt alkavat huhti- tai toukokuussa, noin neljän viikon perehdytysjaksolla. Perehdytysjakso tarjoaa sinulle eväät työn aloittamiseen, mutta osaamistasi tuetaan koko Opset urasi ajan.

Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50 – 22.05 sekä lauantaisin 9.50 – 16.05 väliselle ajalle, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin ja lauantaisin.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29864&jc=1


Nyt äkkiä hakemaan, sillä hakuaika päättyy 14.4  ja voi olla, että teemme valintoja jo hakuaikana.