(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Turkuun
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Nordea on yleispankki, joka tarjoaa kattavia palveluja. Vuonna 2019 liiketoiminnan tuotot olivat 8,6 miljardia euroa ja taseen loppusumma oli 554,8 miljardia euroa. Meillä on toimipaikka 19 maassa, muun muassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Nämä neljä Pohjoismaata ovat kotimarkkina-alueemme, ja yhdessä ne muodostavat maailman kymmenenneksi suurimman talouden. Nordea on markkina-arvolla mitattuna Euroopan kymmenen suurimman finanssipalveluyrityksen joukossa. Nordea on taloudellisesti vakaa pankki ja yksi harvoista eurooppalaisista pankeista, joilla on AA-luokitus


Haussa Asiakasneuvojia Turkuun Nordealle

Etsimme nyt Raisioon useita ASIAKASNEUVOJIA Inbound asiakaspalvelukeskukseen. Tehtävänäsi on tuottaa erinomaista asiakaspalvelua ja neuvoa asiakkaita heidän kysymyksiinsä liittyen. Tehtävä alkaa 1.12.2020. muutaman viikon mittaisella palkallisella koulutuksella jatkuen 3 kk 26.2.2021 asti.


Tehtävässä hoidat erilaisia pankkialan asiakaskohtaamisia vastaten asiakkaan esittämiin kysymyksiin ja mahdollisiin teknisiin ongelmiin. Luot omalla tekemiselläsi ja toiminnallasi asiakkaalle tilanteen, jossa hän kokee aidosti saavansa oikeanlaista, juuri hänen tarpeisiinsa ratkaisun tuottavaa palvelua.


Asiakasneuvojiltamme odotamme aktiivista otetta työhön, sekä halukkuutta tuottaa loisteliasta asiakaspalvelua. Suhtaudut ennakkoluulottomasti ja rohkeasti erilaisiin tilanteisiin ja pyrit aina löytämään asiakkaalle parhaan ratkaisun. Sinulla on aito kiinnostus asiakaspalvelua ja asiakkaiden pulmien ratkaisua kohtaan ja haluat asiakaskohtaamisten olevan osa jokapäiväistä työtäsi. Ymmärrät myös, että asiakaslähtöinen myyntityö kävelee käsi kädessä loistavan asiakaspalvelun kanssa.


Tilannetaju, asiakkaan aito kuunteleminen, hyvät kommunikaatiotaidot sekä ongelmanratkaisu ovat keskeisiä asioita tehtävän suorittamisessa. Et pelkää tiukkojakaan asiakaspalvelutilanteita, kykenet työskentelemään itseohjautuvasti ja sisäistät asiat nopeasti muun muassa järjestelmien osalta. Työntekijöiden hyvä fiilis välittyy myös ulospäin, jonka vuoksi etsimämme tekijät ovat hyvällä energialla varustettuja henkilöitä, joiden hymy, asenne ja ammattimainen ote työhön välittyy niin asiakkaille luurin toiseen päähän kuin oman tiimin muille jäsenille!


Kielitaidon osalta vaadimme sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Tämän lisäksi ruotsin kielen osaaminen lasketaan isoksi eduksi ja sitä osaavat tulevat palvelemaan asiakkaita myös ruotsiksi.


Tarjoamme kokopäiväisen & monipuolisen finanssialan tehtävän ja mahdollisuuden saada jalkaa oven väliin alan isolle toimijalle. Saat ympärillesi innostavan tiimin, jonka toiminnassa korostuu hyvä meininki & muiden auttaminen yhdistettynä henkilökohtaiseen kehitykseen panostavaan esihenkilötyöhön. Palkkaus rahoitusalan TES:iin pohjautuva.


Työsuhde solmitaan aluksi ManpowerGroup Oy:n kanssa. Työpaikan sijainti on Raisiossa hyvien kulkuyhteyksien varrella päivittäisen työajan ollessa 7h 40 min ma - pe 7.45 - 20.15 välillä vaihtuvin vuoroin.


Kiinnostuitko?
Hae tehtävään viimeistään 9.11.2020. HUOM!! Lähetäthän hakemuksesi poikkeuksellisesti ManpowerGroupin Sourcing Konsultti Hannu Pellille sähköpostitse: hannu.pelli@manpowergroup.fi. Suosittelemme jättämään hakemuksen heti, sillä paikat saatetaan täyttää ennen hakuajan päätymistä. Rekrytointiprosessi tulee pitämään sisällään jatkoon päässeille videohaastattelun + mahdollisen puhelinhaastattelun + mahdollisen finaalivaiheen ryhmähaastattelun. Huomaathan, että tehtävään valituille tullaan tekemään taustatarkistus ja aikaisempi maksuhäiriömerkintä on este tehtävän saamiselle.

Lisätietoa tehtävästä antaa ManpowerGroupin Sourcing Konsultti Hannu Pelli joko puhelimitse, Whatsappin kautta tai sähköpostitse: hannu.pelli@manpowergroup.fi - 040 193 0347

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.