(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Tampereelle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Oletko sinä sydämeltäsi asiakaslähtöinen palvelualan osaaja? Toivotko pääseväsi osaksi palvelutiimiä, jossa saat paitsi mahdollisuuden kehittyä työssäsi myös ympärillesi osaavat kollegat?

Etsimme tunnetulle asiakasyrityksellemme ASIAKASNEUVOJIA osaksi palvelutiimiä eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Asiakkaamme palvelutiimissä työ on vaihtelevaa, nopeatempoista ja asiakkaan tarpeisiin tartutaan ratkaisuhakuisella otteella. Pääset palvelemaan yritys- ja yksityisasiakkaita sekä puhelimitse että sähköpostitse.

Toivomme, että sinulla on kokemusta toimistotyöstä ja/tai asiakaspalvelutyöstä. Asiakkaamme perehdyttää sinut toimialaan, joten aiempi kokemuksesi asiakaspalvelusta voi olla karttunut miltä toimialalta tahansa. Aikaisempi kokemus puhelinpalvelusta on plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Tärkeintä on, että näet itsesi asiakasrajapinnassa, omaat hyvä vuorovaikutustaidot ja asiakastyössä vaadittavaa pelisilmää.
Muuttuvat tilanteet työssä edellyttävät sinulta joustavuutta ja mukautumiskykyä, mutta sinulta sujuu myös rutiininomaista tallennusta sisältävät työtehtävät. Olet tiimipelaaja, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn sekä pitämään langat käsissään. Olet lisäksi nopea omaksumaan uutta tietoa kuten uusia IT-järjestelmiä. Asiakkaamme työkulttuurissa korostuu positiivinen draivi ja auttamisenhalu. Istutkin parhaiten porukkaan, mikäli itsekin pidät avoimesta ja välittävästä työkulttuurista ja haluat myös osaltasi auttaa kollegaakin onnistumaan.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn, viihtyisät työtilat sekä ympärillesi osaavan tiimin tuen. Tehtävät ovat eri mittaisia määräaikaisuuksia, jotka starttaavat syksyn 2020 aikana. Tehtävissä on myös mahdollisuus jatkoon.

Lisätietoja tehtävistä antaa Adeccolla Sanna Heikkilä, puh. 0405753208 (parhaiten tavoitat arkisin klo 8-15 välillä). Hae tehtävää Adeccon sivuilla rekisteröitymällä hakijaksi ja liittämällä hakuun mukaan CV:si ja hakemuksesi viimeistään 31.1.2021 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten laitathan meille pikaisesti hakemuksesi, jos tämä kuulostaa sinun seuraavalta työltäsi. Toteutamme haastattelut videohaastatteluina.