Asiakasneuvojia Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

 Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatiimeissä.


Haemme nyt Tampereelle Pohjola Vakuutuksen henkilöasiakaspalveluun uusia, kokoaikaisia ja vakituisia


Asiakasneuvojia


Tässä tehtävässä sinulla on tärkeä rooli asiakkuuksien kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Haluat olla tuottamassa erinomaista asiakaskokemusta ja toimit vastuullisesti asiakkaiden parhaaksi. Työskentelet monikanavaisesti niin puhelimitse kuin chatin ja verkkoviestien kautta. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin tilannekartoitusten kautta sekä opastat ja tuet asiakkaita heidän vakuutustarpeissaan.


Toivomme sinulta aktiivista, palveluhenkistä, myynnillistä sekä tavoitteellista työotetta. Sinulla on positiivinen asenne sekä hyvät IT- ja vuorovaikutustaidot. Olet oma-aloitteinen, pidät erilaisten ihmisten parissa työskentelystä ja haluat olla varmistamassa asiakkaidesi vakuutuspalveluiden turvaamisen. Sinulla on kyky ja halu oppia sujuvasti uusia asioita. Arvostamme myös hyvää paineensietokykyä.


Aikaisempi kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä, sekä pankki- tai vakuutusalan tehtävistä on eduksi, mutta ei pakollinen. Olemme avoimia erilaisille taustoille ja persoonille.


Työtä tehdään suomen kielellä, mutta mikäli puhut sujuvasti ruotsia tai englantia, muistathan mainita niistä hakemuksessasi.


Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään, kannustavan työilmapiirin sekä tutkitusti laadukkaan esimiestyöskentelyn. Tiimeissä panostamme hyvinvointiin ja jatkuvaan valmentamiseen. Samalla tarjoamme myös mahdollisuuden urakehitykseen pankki- ja vakuutusalalla. Tässä tehtävässä on myös osittaisen etätyön mahdollisuus osaamisen kartuttua.  


Tehtävämme on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, ja työsuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työt alkavat kahdessa perehdytysjaksossa: ensimmäinen ryhmä starttaa 2.3. ja toinen 1.4.2020. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-19 väliselle ajalle. Opset tarjoaa työsuhde-etuina mm. lounasedun, erilaiset työhyvinvointia tukevat mallit, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.


Tunnistitko itsesi?


Jätä rohkeasti hakemuksesi 29.02.2020 mennessä tämän linkin kautta. Hakuaikaa jatkettu 15.3.2020 asti:


https://opset.fi/tyopaikka/asiakasneuvojia-tampereelle-7/


Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


Jäikö jokin asia askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rantamäki puh: 0504778072 


Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja hyväksytty terveystarkastus sisältää myös huumausainetestauksen.


https://opset.fi/5-syyta-hakea-opsetille/


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot