(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Haemme nyt vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, yritysasiakkaiden vahinkovakuutuksen palveluihin puhelin- ja verkkopalveluihin Tampereelle


Asiakasneuvojia


Tehtävät


Haluatko työskennellä tulevaisuuden työpaikassa erinomaisilla etenemismahdollisuuksilla? Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö. 


Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli yritysasiakkaiden asiakkuuden hoitamisessa. Haluat hurmata ja yllättää asiakkaan kerta kerran jälkeen ja toimia vastuullisesti asiakkaan parhaaksi. Tehtävänäsi on kokonaisvaltainen asiakaspalvelu puhelimitse ja verkon kautta, monipuolinen vakuutustuotteiden myynti sekä yrityksen kokonaistilanteen ja elinkaaren huomiointi. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin, teet laadukkaita tarvekartoituksia sekä opastat ja tuet asiakkaita oikean ja tehokkaimman palvelukanavan käytössä.


Odotamme sinulta


Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja Atk- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi kuin myös yrityspuolen tuntemus. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat tehdä kaikkesi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Englannin ja etenkin ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.


Huomioithan, että pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Tarjoamme


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä sekä kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Työt alkavat 10.9.2018 ja 12 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Haemme sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia tekijöitä energiseen joukkoomme. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50 – 22.05 aikavälille, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin.


Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 29.8.2018.


Tiedot


Haku päättyy: 29.8.2018 Jätäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä teemme haastatteluja sekä valintoja jo hakuajalla.
Työ alkaa: 10.9.2018
Työsuhde: 12 kk määräaikainen  
Työaika: kokoaikaisia (37,5h/vko) sekä osa-aikaisia (20h/vko)
Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28300&jc=1
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi

Hakuaikaa jatkettu 29.8.2018 asti


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.