(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Tampereelle (Vahinkovakuutuksen palvelut)
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018
Haemme nyt vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, henkilöasiakkaiden vahinkovakuutuksen palveluihin puhelin- ja verkkopalveluihin Tampereelle

Asiakasneuvojia

Tehtävät

Haluatko työskennellä tulevaisuuden työpaikassa erinomaisilla etenemismahdollisuuksilla? Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli henkilöasiakkaiden asiakkuuksien hoitamisessa. Haluat hurmata ja yllättää asiakkaan kerta kerran jälkeen ja toimia vastuullisesti asiakkaan parhaaksi. Tehtävänäsi on kokonaisvaltainen asiakaspalvelu puhelimitse ja verkon kautta, monipuolinen vakuutustuotteiden myynti sekä kokonaistilanteen ja elinkaaren huomiointi. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin, teet laadukkaita tarvekartoituksia sekä opastat ja tuet asiakkaita oikean ja tehokkaimman palvelukanavan käytössä. Etsimme henkilöitä sekä inbound- että outbound -työhön.

Odotamme sinulta

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat tehdä kaikkesi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Huomioithan, että pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä sekä kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Etsimme henkilöitä aloittamaan työsuhteessa huhtikuun alussa. Toinen aloitusajankohta on myös toukokuun alussa.

Vuoden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa viikkotuntimäärällä 20-37,5h/vko. Työsuhteen alussa järjestetään 4-6 viikon mittainen perehdytysjakso, jonka aikana tuntimäärä on 37,5h/vko. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50 - 22.05 aikavälille, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa alla olevan linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 18.4.2018 (hakuaikaa jatkettu).

Lisää Opsetista työpaikkana seuraavasta linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=AOVsIl5c-5o

Tiedot
Haku päättyy: 18.4.2018 (hakuaikaa jatkettu) Jätäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä teemme haastatteluja jo hakuajalla.
Työ alkaa: Huhtikuun alussa. Toinen aloitusryhmä toukokuun alussa.
Työsuhde: Vuoden määräaikainen
Työaika: 20-37,5h/vko, perehdytysajan tuntimäärä on 37,5h/vko.
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27399&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.
Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Lisätietoja www.opset.fi.