(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia, Tampere
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt Pohjola Vakuutuksen henkilöasiakaspalveluun Tampereelle kokoaikaisia

 

ASIAKASNEUVOJIA

 

Tässä tehtävässä vastaat Pohjola Vakuutuksen vahinkovakuutustuotteiden myynnistä puhelimessa sekä asiakkaiden kokonaisturvan kartoituksesta. Myyt vahinkovakuutustuotteitamme monikanavaisesti ja opastat samalla myös asiakkaitamme eri kanavien välityksellä.

 

Tuloshakuisena henkilönä et pelkää tehokasta työtahtiamme ja vastuullasi on itsenäisesti selvittää asiakkaan esittämät kysymykset mahdollisimman pitkälle. Ennen kaikkea tässä tehtävässä menestymisen ratkaisevat oikea asenne, kyky oppia uutta sekä valmius sopeutua jatkuvaan muutokseen. Sinulla on tärkeä rooli nykyisten asiakkuuksien vahvistamisessa.

 

Mitä odotamme sinulta

Etsimme henkilöitä, jotka haluavat olla tuottamassa erinomaista asiakaspalvelukokemusta myynnissämme. Työskentelet mielelläsi itsenäisesti, mutta arvostat myös hyvää tiimihenkeä ja yhteisiä tavoitteita. Ilmaiset itseäsi selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti ja nautit myyntityön tuomista haasteista. Sinulla on tehtävään soveltuva, esimerkiksi kaupallinen koulutus ja/tai kokemusta myyntityöstä.

Toivomme sinulta tehokasta, myynnillistä ja ratkaisukeskeistä työotetta. Arvostamme tiimipelaamisen taitoja sekä kykyä tunnistaa asiakaspalvelun kehittämisen paikkoja. Päivittäisessä työssä käytetään asiakaspalvelun erilaisia työvälineitä, esimerkiksi puhelinta ja verkkoneuvotteluja, joten kokemuksen niiden käytöstä työvälineenä katsomme eduksi.

 

Mitä saat meiltä

Kahdessa ulossoittotiimissämme työskentelee kolmisenkymmentä ammattilaista, jotka puhaltavat yhteen hiileen erinomaisen asiakaspalvelu- ja myyntikokemuksen luomiseksi Pohjola Vakuutukselle. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjausta matkan varrella. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista oppia työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi valmentaja ja esimies. Tiimeissämme on mahdollista työskennellä osa viikosta myös etänä, joten työ on luonteeltaan myös joustavaa. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde- edut, myyntiä tukevan palkitsemismallin sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet. OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja ottaa henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimipäälliköt Iivari Lestelä, puh. 040 509 3014 ja Heikki Autio, puh. 0405452992. Lisääthän hakemuksesi ansioluettelosi, saatekirjeesi ja suosittelijoidesi yhteystiedot.

 

Hae tehtävää 26.1.2020 mennessä oheisen Hae –painikkeen kautta.

 

Valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetätetään terveyskysely ja huumausainetesti.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.