(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia taksitiimiin
Oy Eniro Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Toimintamme laajenee ja etsimme nyt useita motivoituneita osa- ja kokoaikaisia työntekijöitä Eniro Finlandin Pitäjänmäen contact centeriin täydentämään taksitiimiämme. Aluksi tulet työskentelemään pääasiassa KELA-kyytien välityksen parissa. Työsuhde alkaa kattavalla koulutuksella tehtävään.

Asiakaspalvelutyömme on tavoitteellista tekemistä, mikä motivoi ja haastaa meidät tuottamaan joka päivä loistavia asiakaspalvelukokemuksia. Olemme hyvin ylpeitä osaamisestamme ja tulemme panostamaan erityisesti juuri sinun koulutukseesi ja valmentamiseen. Tukenasi työskentelee joukko osaavia ammattilaisia, joilta toivottavasti kysyt apua aina sitä tarvitessasi - työkaverisi apuun voit meillä aina luottaa. Kehittymisessäsi sinua kannustaa eteenpäin valmentajasi, ja työtäsi sujuvoittavat modernit työvälineet

 

Oletko juuri sinä etsimämme reipas ja palvelualtis lisäys taksitiimiimme?

Jos pidät toisten auttamisesta ja uuden oppimisesta, jos haluat tehdä töitä nopeatempoisessa ja tarkkuutta vaativassa asiakaspalvelutyössä saatat olla etsimämme henkilö. Me Enirossa huolehdimme, että saat täyden valmiuden suoriutua työtehtävistäsi, samalla kun kasvatat osaamispääomaasi joustavassa ja sinusta välittävässä työyhteisössä.

Palvelemme asiakkaita asiakkaiden ehdoilla, tarvittaessa 24/7 ja töitä on tarjolla 30-37,5h/vko. Vuorot suunnitellaan työmäärän ja ruuhkapiikkien mukaan, mutta suurin osa KELA- välittäjien vuoroista sijoittuu kuitenkin klo 7-18 välillä tehtäväksi. Työpäiväsi sujuvat pitkälti asiakaskontaktien hoitamisessa puhelimitse ja taksitilausten syöttämisestä järjestelmään.


Saisiko tämä viimeistään sinut vakuuttuneeksi?

Olemme rehti ja suoraselkäinen työnantaja ja meidän asiakaspalvelukeskuksiemme työntekijät ovat maanmainion asiakaspalvelumme selkäranka. Me huolehdimme siitä, että työntekijämme viihtyvät meillä ja onnistuvat yhdistämään työelämän joustavasti arjen erilaisiin tilanteisiin. Tulet työskentelemään Helsingissä Pitäjänmäen pääkonttorillamme noin sadan hengen yhteisössä - joukkueessa, joka kokee yhdessä niin ilot ja naurut kuin arjen yhteiset haasteet. Rinnallasi työskentelee päiväsaikaan muutama kymmenen ammattilaista toisiaan auttaen ja tukien. Työyhteisömme on rento, välitön ja avulias. Huumori on osa arkeamme työskennellessämme valoisissa ja viihtyisissä tiloissa Pitäjänmäessä - meillä saa olla töissä hauskaa.

"Asiakasneuvojanamme työskentelystä saat lentävän lähdön oman asiantuntijuutesi kehittämiselle ja työurallesi. Syvennät eri alojen osaamistasi sinua arvostavassa, kehittyvässä työyhteisössä."


Mitä odotamme sinulta?

Asiakasneuvojan työ vaatii sinulta alkuun lähinnä vain intoa ja halua oppia uutta sekä rohkeutta kysyä apua, kun sitä tarvitset. Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on oikeastaan toinen, mitä ilman et työssä pärjää. Ruotsin ja englannin kielitaidosta on etua. Kaiken muun opit meillä kouluttaessamme ja valmentaessamme sinua.

Nopeamman startin työntekoon kuitenkin saat, jos 

  • työskentelyotteeltasi olet ahkera, tarkka ja joustava
  • omaat reippaan palveluasenteen
  • sinulta löytyy paineensietokykyä ja tarkkuutta nopeatempoisessa työssä
  • hallitset tietokoneiden ja mobiililaitteiden käytön

Tässä roolissa et siis tarvitse aikaisempaa contact center alan kokemusta, mutta arvostamme aikaisempaa taksinvälityskokemusta suuresti, sekä halukkuuttasi sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

 

Entä seuraavaksi?

Mikäli asiakasneuvojan työ vaikutti sinusta kiinnostavalta, olisi hienoa kuulla sinusta lisää!

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä itse tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelupäällikkö Anu Sjöblom puhelimitse numerosta 050 325 8956 perjantaina 22.2. klo 12-13 tai tiistaina 26.2. klo 9-10.

Mikäli olet jo tältä istumalta valmis hakemaan ja kertomaan meille itsestäsi, voit lähettää hakemuksesi alla olevan "Lähetä hakemus" -linkin kautta. Hakuaika tehtävään päättyy 10.3.2019.

Käymme läpi hakemuksia ja haastattelemme jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viimeiseen hakupäivään asti. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään heti hakuajan päätyttyä.