(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASNEUVOJIA RAHOITUSALALLE , Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

 

Haemme nyt rahoitusalalla toimivalle asiakkaallemme kuutta asiakasneuvojaa määrä- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työsuhteet alkavat 1.3.2018 tai 19.3.2018 ja kestävät 31.12.2018 asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Tehtävien työmäärä on 30 h/viikko, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai muutoin osa-aikatyötä etsivälle. Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Tehtäviisi kuuluvat sekä pankki- että henkilöasiakkaiden palvelu laskutukseen ja kortteihin liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelu on kolmivuorotyötä, jota tehdään arkisin ja viikonloppuisin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- sujuvaa suomen ja ruotsin, sekä hyvää englannin kielen osaamista
- kaupallista koulutusta tai aiempaa työkokemusta esim. rahoitus- tai pankkialalta tai puhelinasiakaspalvelusta
- hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja
- päätöksentekokykyä, neuvottelutaitoja, vaikuttavuutta 
- kykyä itsenäiseen toimintaan ja päätöksentekoon
- paineensietokykyä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, kilpailukykyisen palkkauksen sekä työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.