(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia puhelin- ja verkkopalveluun Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2018
Haemme nyt vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, henkilöasiakkaiden vahinkovakuutuksen palveluihin Kuopioon

Asiakasneuvojia puhelin- ja verkkopalveluun

Tehtävät

Haluatko työskennellä tulevaisuuden työpaikassa erinomaisilla etenemismahdollisuuksilla? Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli henkilöasiakkaiden asiakkuuksien hoitamisessa. Haluat hurmata ja yllättää asiakkaan kerta kerran jälkeen ja toimia vastuullisesti asiakkaan parhaaksi. Tehtävänäsi on kokonaisvaltainen asiakaspalvelu puhelimitse ja verkon kautta, monipuolinen vakuutustuotteiden myynti sekä kokonaistilanteen ja elinkaaren huomiointi. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin, teet laadukkaita tarvekartoituksia sekä opastat ja tuet asiakkaita oikean ja tehokkaimman palvelukanavan käytössä.

Odotamme sinulta

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat tehdä kaikkesi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä. Työt alkavat 9.4.2018 ja vuoden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa viikkotuntimäärällä 20-37,5h/vko. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50 - 22.05 aikavälille, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin.
Huomioithan, että pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa alla olevan linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 3.4.2018 (haku avattu uudelleen).

Lisätietoja tehtävästä puhelimitse: Anna-Kaisa Mustaparta, 0407694804 ja sähköpostitse opset.rekrytointi@op.fi.

Tiedot

Haku päättyy: 3.4.2018 (haku avattu uudelleen). Jätäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian, koska teemme haastatteluja jo hakuajalla.
Työ alkaa: 9.4.2018
Työsuhde: Vuoden määräaikainen
Työaika: 20-37,5h/vko
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Lisätietoja: Anna-Kaisa Mustaparta (yhteystiedot yllä)
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27350&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.