(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia puhelin- ja verkkopalvelutiimiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Finanssialan muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla OP:n palvelukanavat on yksi kiinnostavimmista paikoista olla töissä. Haemme nyt asiakkaallemme OP Vakuutus Oy:lle, henkilöasiakkaiden vahinkovakuutuksen palveluihin Kuopioon


Asiakasneuvojia puhelin- ja verkkopalvelutiimiin


Tehtävät


Asiakasneuvojan tehtävänä on kokonaisvaltainen asiakaspalvelu verkossa, puhelimessa ja chatissä. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin, keskustelet asiakkaan kanssa hänen vakuutustarpeestaan ja täydennät asiakkaan vakuutusturvan sekä opastat ja tuet asiakkaita oikean ja sopivimman palvelukanavan käytössä.


Odotamme sinulta  • Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä  • Myynnillistä ja tavoitteellista työskentelyä ja kykyä saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet  • Vahvoja suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja  • Halua työskennellä muuttuvassa finanssialan toimintaympäristössä  • Innostusta ja kiinnostusta digiajasta sekä uskallusta ottaa vastuuta omasta tekemisestä ja kehittymisestä


     Tarjoamme


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä vahvasti kasvavassa ja dynaamisessa OP:n työympäristössä. OP:n tavoitteena on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta kerralla kuntoon-asenteella. Tämä edellyttää ammattiylpeyttä, rohkeutta sekä kykyä kuunnella ja tarjota paras ratkaisu asiakkaan tarpeeseen. Tarjoamme myös kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Työssä oppimistasi ja kehittymistäsi tukevat tiimisi valmentaja ja esimies sekä innostava ja ammattitaitoinen tiimi. Työt alkavat 03.12.2018 ja vuoden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Tunnit työsopimuksella 37,5h/vko ja 20 h/vko (+mahdollisuus lisätyöhön). Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 8-22 ja la 9-17, joten odotamme, että sinulla valmius työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.


Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 25.11.2018.


Tiedot


Haku päättyy: 25.11.2018 Jätäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian, koska teemme haastatteluja jo hakuajalla.


Työ alkaa: 03.12.2018


Työsuhde: 12 kk määräaikainen


Työaika: Kokoaikaisesti 37,5 h/vko tai osa-aikaisesti 20 h/vko


Työpaikan sijainti: Kuopio  


Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy


Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi 


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29079&jc=1


Olemme paikalla Huipulle seminaarissa 16.11.
Yritysmessut järjestetään Technopoliksen A-aulassa (Microkatu 1) klo 11-13, jonka jälkeen tapahtuma jatkuu auditoriossa klo 13:30-14:30 paneelikeskustelun muodossa, jota seuraa seminaarin puhujaosuudet klo 15-17.


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.