(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia puhelin- ja verkkopalvelutiimiin Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä vahvasti kasvavassa ja dynaamisessa OPn työympäristössä. OPn tavoitteena on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta kerralla kuntoon-asenteella. Tämä edellyttää ammattiylpeyttä, rohkeutta, kykyä kuunnella ja tarjota paras ratkaisu asiakkaan tarpeeseen.


Haemme nyt asiakkaallemme OP Vakuutus Oy:lle, henkilöasiakkaiden vahinkovakuutuksen palveluihin Kuopioon


Asiakasneuvojia puhelin- ja verkkopalvelutiimiin

Tehtävät

Asiakasneuvojan tehtävänä on kokonaisvaltainen asiakaspalvelu verkossa, puhelimessa ja chatissä. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin, keskustelet asiakkaan kanssa hänen vakuutustarpeestaan ja täydennät asiakkaan vakuutusturvan sekä opastat ja tuet asiakkaita oikean ja sopivimman palvelukanavan käytössä.


Odotamme sinulta

Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä


Tavoitteellista työskentelyä ja kykyä saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet


Vahvoja suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja


Halua työskennellä muuttuvassa finanssialan toimintaympäristössä


Innostusta ja kiinnostusta digiajasta sekä uskallusta ottaa vastuuta omasta tekemisestä ja kehittymisestä


Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Työssä oppimistasi ja kehittymistäsi tukevat tiimisi valmentaja ja esimies sekä innostava ja ammattitaitoinen tiimi. Työt alkavat 15.10.2018 ja vuoden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Tunnit työsopimuksella 20 h/vko tai 37,5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 8-22, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin. Mahdollisuus myös lauantaityöhön.


Finanssialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 7.10.2018.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28688&jc=1


Lisätietoja tehtävästä puhelimitse: Anna-Kaisa Mustaparta puh. 0407694804 ja sähköpostitse opset.rekrytointi@op.fi sekä tiimipäällikkö Riitta Kolari: riitta.kolari@op.fi

Tiedot


Haku päättyy: 7.10.2018 (hakuaikaa jatkettu)


Työ alkaa: 15.10.2018


Työsuhde: 12 kk määräaikainen


Työaika: Osa-aikaisesti 20 h/vko tai koko-aikaisesti 37,5 h/vko


Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy


 Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.