(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia, Porvoo
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Motivoidutko työssäsi tyytyväisistä asiakkaista ja onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Koetko suurta iloa saadessasi auttaa? Mahtavaa! meillä olisi tarjota sinulle huippu työyhteisössä merkityksellistä työtä!

Haemme asiakasyrityksellemme Ropo Capital Oy:lle suomenkielen taitoisia ASIAKASNEUVOJIA Porvoon asiakaspalvelukeskukseen.

Ropo Capital on kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluihin erikoistunut yritys. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Meidän tehtävämme on tehdä laskutuksesta mahdollisimman helppoa. Palveluratkaisuihimme kuuluu laskujen lähetys, reskontran hoito, saatavien hallinta ja rahoitus. Työllistämme Suomessa noin 180 talouden ammattilaista ja kuukausittain yli 8 000 suomalaisyritystä luottaa palveluihimme.

Asiakasneuvojan tehtävässä palvelet yritys- ja henkilöasiakkaita laskutus- ja perintäasioissa puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta. Työt tehdään klo: 8 - 20 välisenä aikana, ma - pe 7.5 h/ työvuoroissa ja ajoittain la klo 9-15 vuorossa.

Työntekijässä arvostamme moniosaajaa, joka haluaa kehittyä ja kehittää omaa ammattitaitoaan sekä oppia joka päivä uutta. Tässä työssä pääset asiakaspalvelun aitiopaikalle ratkomaan eri asiakkaiden laskutuksiin liittyviä tilanteita. Nautit asiakaspalvelusta - hymysi ja positiivinen asenteesi näkyy ja kuuluu kaikessa viestinnässä.

Mitä odotamme sinulta

Asiakaspalvelutilanteet ovat hektisiä ja tästä johtuen odotamme ongelmanratkaisukykyä ja rohkeutta tarttua tilanteisiin asiantuntevalla otteella. Menestyäksesi asiakasneuvojan työssä sinun täytyy hallita suomen kieli. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtäviin koulutetaan, joten asenne pitkälti ratkaisee. Kommunikoit selkeästi ja haluat tuottaa erinomaisia asiakaspalvelukokemuksia. Olet joustava tiimipelaaja, joka pystyy sitoutumaan tehtäviin pidempikestoisesti.

Mitä tarjoamme

- vakituisen työtehtävän kasvuyrityksessä
- kattavan työterveyshuollon ja hyvät henkilöstöetuudet
- ura ja kehittymismahdollisuuksia
- nuorekkaan ja innostuneen työympäristön varustettuna mahtavilla työkavereilla
- kattavan perehdytyksen työhön

Tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta? Hae paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu profiilisi tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Search & Selection Personalhuset kanssa ja kaikissa tiedusteluissa Sinua palvelee konsultti Miia Tarvainen p. 050 3623984 /miia.tarvainen@personalhuset.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.