Asiakasneuvojia Pohjola Vakuutukselle Tampereelle
Opset Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Me Opsetissa vauhditamme OP Ryhmän menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatiimeissämme.


Haemme nyt Tampereelle Pohjola Vakuutuksen henkilöasiakaspalveluun osa-aikaisia


Asiakasneuvojia


Tässä tehtävässä sinulla on tärkeä rooli asiakkuuksien kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Haluat olla tuottamassa erinomaista asiakaskokemusta sekä toimit vastuullisesti asiakkaiden parhaaksi. Työskentelet monikanavaisesti niin puhelimitse kuin chatin ja verkkoviestien kautta. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin tilannekartoitusten kautta sekä opastat ja tuet asiakkaita heidän vakuutustarpeissaan.


Toivomme sinulta aktiivista, palveluhenkistä, myynnillistä sekä tavoitteellista työotetta. Sinulla on positiivinen asenne sekä hyvät IT- ja vuorovaikutustaidot. Olet oma-aloitteinen, pidät erilaisten ihmisten parissa työskentelystä ja haluat olla varmistamassa asiakkaidesi vakuutuspalveluiden turvaamisen. Sinulla on kyky ja halu oppia sujuvasti uusia asioita sekä myös hyvä paineensietokyky.


Aikaisempi kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä pankki- tai vakuutusalan tehtävistä on eduksi, mutta ei pakollinen. Olemme avoimia erilaisille taustoille ja persoonille.


Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään, kannustavan työilmapiirin sekä tutkitusti laadukkaan esimiestyöskentelyn. Tiimeissä panostamme hyvinvointiin ja jatkuvaan valmentamiseen. Samalla tarjoamme myös mahdollisuuden urakehitykseen pankki- ja vakuutusalalla. Tässä tehtävässä on myös osittaisen etätyön mahdollisuus osaamisen kartuttua. Muutoin työpisteesi sijaitsee Tampereen Hervannassa.


Työsuhde solmitaan Opsetin kanssa ja työt alkavat kattavalla perehdytyksellä 8.2.2021.


Työaika sijoittuu ma-pe klo 8-19 välillä.


Tässä työssä minimiviikkotyöaika on 20 tuntia, mutta sinulla on mahdollisuus ilmoittaa käytettävyyksiäsi joustavasti aina 37,5 viikkotuntiin saakka.


Perehdytysjakson ajan (6-8 viikkoa) työskennellään kokoaikaisesti 37,5h/vko.


Kiinnostuitko?


Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.1. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/asiakasneuvojia-pohjola-vakuutukselle-tampereelle/


Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.


Kaipaatko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi


Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestauksen.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys. Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle, ja vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Tuemme asiakkaamme OP:n menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita eri liiketoimintojen tueksi. Seisomme OP:n rinnalla niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla – tukena ja turvana.


Opsetilla työskentelee jo 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.​


Opsetin toimipisteet sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.​


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. ​

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot