(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Pankkitoiminnan palveluihin Vaasaan
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haemme OP Asiakaspalveluille, Pankkitoiminnan palveluille Vaasaan kokoaikaiseen vuokratyösuhteeseen Asiakasneuvojia henkilöasiakkaiden puhelin- ja verkkopalveluun.


Tehtävät


Asiakasneuvojana työtehtäviisi kuuluvat pääasiallisesti henkilöasiakkaiden neuvominen ja opastaminen pankkiasioissa sekä asiakkaan tarpeiden kartoitus ja päivittäminen sekä puhelimitse että verkon kautta. Lisäksi työtehtävään kuuluu asiakkuuksien kehittäminen eri palvelukanavien kautta suomen ja ruotsin kielellä.


Edellytämme


Edellytämme erinomaista suullista ja kirjallista suomen sekä ruotsin kielen taitoa. Toivomme myös hyvää englannin kielen taitoa.


Odotamme


Odotamme sinulta ensisijaisesti asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua ratkoa asiakastilanteita tehokkaasti kahdella kotimaisella kielellä. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen, etkä epäröi ottaa aktiivista roolia vaihtelevissa asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla on hyvä tietotekninen osaaminen ja hyvät vuorovaikutustaidot, olet nopea oppimaan ja koet tavoitteellisuuden työssäsi voimavarana. Näiden lisäksi ratkaisevaa on oikeanlainen asenne, kiinnostus finanssialaa kohtaan ja halu kasvaa finanssialan osaajaksi.


Huomioithan, että pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Tarjoamme


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä sekä kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.


Vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa vuodeksi. Työt alkavat tammikuussa 2019 perehdytysjaksolla. Perehdytys toteutetaan suomeksi. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50 – 22.05 sekä lauantaisin 9.50 – 16.05 väliselle ajalle, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin ja lauantaisin.

Tiedot


Haku päättyy: 19.12.2018


Työ alkaa: tammikuussa 2019


Työsuhde: 12 kk määräaikainen


Työaika: 37,5 h/vko


Työpaikan sijainti: Vaasa


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29152&jc=1


Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.