(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia pankkitoiminnan palveluihin Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Palvelut kasvavat ja kehittyvät voimakkaasti, haemme nyt vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin Tampereelle Asiakasneuvojia.


Tehtävät


Tehtäviin kuuluvat henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvät kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myyntityö puhelimitse sekä chat- ja verkkoviestien hoitamista. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisten pankkipalveluiden saralla, kartoitat tarpeet ja vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta lisämyynnistä puhelimessa sekä sähköisissä kanavissa.


Odotamme


Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja ATK- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi.

Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat tehdä kaikkesi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Myös ruotsin ja englannin kielentaidosta on sinulle etua. Asenne ratkaisee. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Tarjoamme


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä. Työt alkavat 7.1.2019 ja 12 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa viikkotuntimäärällä 20h/vko, mahdollisuus myös lisätyöhön aina 37,5h/vko saakka.


Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta heti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 2.12.2018.


Tiedot


Haku päättyy: 2.12.2018


Työ alkaa: 7.1.2019


Työsuhteen kesto: 6.1.2020


Työaika: Osa-aikainen 20h/vko + lisätyömahdollisuus


Työpaikan sijainti: Tampere


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29077&jc=1


Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.