(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASNEUVOJIA (Outbound), Vaasa (OP Vakuutus Oy)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.
 
Etsimme nyt OP Vakuutus Oy:lle Henkilöasiakkaiden Vakuutustuotantopalveluihin Vaasaan
 
ASIAKASNEUVOJIA (Outbound)
 
vakituisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin.
 
Asiakasneuvojalla on tärkeä rooli asiakas keskiöön -muutoksen toteuttamisessa. Lupaamme asiakkaille laittaa heidän asiansa "Kerralla kuntoon". Tämä edellyttää meiltä ammattiylpeyttä seistä lupauksemme takana, rohkeutta tehdä päätöksiä sekä kykyä kuunnella ja tarjota asiakkaalle paras ratkaisu hänen tarpeeseensa. 
 
Outboundin puolella asiakasneuvojamme kontaktoivat asiakkaitamme vakuutusasioihin liittyvissä asioissa ja kampanjoissa puhelimitse arkisin klo 9 -20 välisenä aikana. 
 
Tehtävän pääasiallisia tavoitteita ovat:
- Tavoittavan sinulle asetetut tehokkuus-, myynti- sekä ratkaisuastetavoitteet.
- Kykenevän tunnistamaan tarpeelliset asiakaspalvelun toimintaprosessien kehityskohteet.
- Käyttävän monipuolisesti asiakaspalvelun työvälineitä (mm. puhelin, chat ja verkkoneuvottelut).
- Kasvattaneen omaan tehtävään liittyvää asiaosaamistasi sekä rohkeutta.
- Ymmärtävän finanssimaailmaa sekä henkilöasiakkaidemme tarpeita.
- Tuottavan ylivertaisia asiakaskokemuksia "Kerralla kuntoon" -periaatteen mukaisesti.
 
Mitä odotamme sinulta
 
Oletko tuottavaisimmillasi dynaamisessa, alati muuttuvassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme henkilö. Tuloshakuisena tyyppinä et pelkää tehokasta työtahtiamme ja kykenet itsenäisesti selvittämään asiakkaan esittämät kysymykset mahdollisimman pitkälle. Ennen kaikkea tässä tehtävässä menestymisen ratkaisee oikea asenne ja kyky oppia uutta!
 
Korostamme valintakriteereissä:
- myynnillistä ja proaktiivista otetta,
- halua olla paras ylivertaisen palvelukokemuksen tuottajana,
- hyviä viestintätaitoja,
- aiempaa kokemusta myyntityöstä,
- tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta,
- kykyä toimia tehokkaasti tapahtumarikkaassa ympäristössä sekä
- digiajan teknisiä taitoja
- Kykyä työskennellä itsenäisesti ja johtaa omaa työtään
 
Edellytämme suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin taidot katsotaan eduksi. Voimakkaasti muuttuvalla toimialallamme pidämme merkityksellisenä positiivista asennetta sekä kykyä työskennellä muuttuvassa ympäristössä.
 
Mitä tarjoamme sinulle
 
OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi valmentaja ja esimies. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, myyntiä tukevan palkitsemismallin sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet. Työt alkavat huhti- toukokuun aikana. 
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävään rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi heti. Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi
 
Valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.