(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Outbound-tiimiin
Ropo Capital

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii kyseisen yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Välitämme eniten sähkölaskuja Suomessa, ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme.

Olemme rekrytoineet useita huipputyyppejä, ja ainutlaatuisen kulttuurin omaava joukkueemme onkin kasvanut voimakkaasti kuluneen vuoden aikana. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen meillä on ilo pestata lisää kehittymishaluisia asiakasneuvonnan ammattilaisia.

Haemme nyt Ropo Capitalille Porvooseen

MYYNNILLISIÄ ASIAKASNEUVOJIA OUTBOUND-TIIMIIN

Pääasialliset tehtävät

Palvelumme kovasta kysynnästä johtuen laajennamme toimintaamme ja haemme joukkoomme lisää huipputyyppejä! Tulet toimimaan uuden Outbound-tiimin aktiivisena jäsenenä ja pääset mukaan rakentamaan kanssamme uutta toimintamallia. Työssäsi kontaktoit loppuasiakkaitamme heidän laskuihin liittyvissä asioissa. Neuvottelet asiakkaiden kanssa laskujen maksamisesta ja sovit maksuaikatauluista. Olet asiakkaan näkökulmasta saatavien hallinnan ammattilainen, josta huokuu iloinen palvelufiilis. Tarjoamme sinulle rennon ja kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden kasvaa ja edetä laskutus- ja perintäalan ammattilaisena. Työsuhteen alussa osallistut kattavaan, noin kuukauden kestävään koulutusohjelmaamme, joka tarjoaa sinulle valmiudet kehittyä alasi huippuosaajaksi.

Edellytämme sinulta

Olet asiakaspalveluhenkinen myynnin ammattilainen, jolle työn tavoitteellisuus on tärkeää. Et kärsi luurikammosta, vaan rohkenet tarttua ennakkoluulottomasti puhelimeen ja kontaktoida asiakkaita aktiivisella ja ammattimaisella otteella. Olet tuloshakuinen persoona, jolla on erinomaiset neuvottelutaidot, joiden avulla ratkeaa kiperämpikin tilanne. Nautit tavoitteiden saavuttamisesta ja työstä, jossa oman työn tuloksesta palkitaan. Palvelun laatu on meille ensiarvoisen tärkeä asia, joten toivomme, että kykenet kommunikoimaan myös englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen on etu.

Työsuhteen tiedot

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu pohjapalkkaan sekä tavoitteisiin sidottuun, motivoivaan provisioon. Pystyt omalla tekemiselläsi vaikuttamaan tulotasoosi. Työvuorosi sijoittuvat arkisin klo 9-18 välille. Työpaikkasi sijaitsee uusissa toimitiloissamme Porvoossa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Tänne hurautat kätevästi myös omalla autolla, jonka parkkeeraat maksutta. Käytössäsi ovat hyvät henkilöstöedut sekä kattava työterveyshuolto ja vakuutukset. Tärkeintä unohtamatta –  sinulla on aivan mahtavat työtoverit!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader Sanna Kilpeläinen numerossa 0400 819887.

 

Tervetuloa joukkoon iloiseen!