(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Opsetille Joensuuhun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.


Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt osa-aikaisia (min. 20h/vko) asiakasneuvojia elokuun 2020 loppuun asti kestäviin määräaikaisiin työsuhteisiin Joensuuhun. Asiakasneuvojamme työskentelevät joustavassa pankkipalvelutiimissä jossa palvellaan OP Ryhmän asiakkaita monikanavaisessa asiakaspalvelussa.


Joustavan pankkipalvelutiimin tehtäviin lukeutuu asiakkaiden puheluihin sekä verkkoviesteihin vastaaminen, asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, aktiivinen uusien palveluiden myynti ja ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta sekä finanssialaan liittyvät monipuoliset erilaiset projektit.


Toivomme sinulta positiivista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Asenne ratkaisee! Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässäsi ja edetä organisaation sisällä sekä eri tiimien välillä.


Tehtävien osalta tarjoamme laadukkaan ja kattavan perehdytyksen, jota kautta pääset tutustumaan rahoitusalan monipuolisiin myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Valmennamme sinua jatkuvasti ja pidämme näin huolta, että olet osa tiimiä, jossa pidämme työntekijöistämme huolta. Kauttamme pääset oppimaan ja kehittymään asiakaskohtaamisten ja asiakaslähtöisyyden ammattilaiseksi. Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme, ja työkaveria autetaan aina.


Työaikamme ovat joustavat: työvuoroja pankkitiimissä tehdään ma-pe 8-22 välillä ja lauantaisin 8-16 välillä. Työvuorotoiveesi huomioiden meillä on myös helppo yhdistää työelämä sekä vapaa-aika. Opset tarjoaa työsuhde-etuina mm. lounasedun, ePassin, kattavan työterveyshuollon, sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.


Työ tehtävissä alkaa 2.9.2019. Hakuaika päättyy 25.8, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana, joten haethan heti.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/asiakasneuvojia-opsetille-joensuuhun/


Jos jokin asia jäi askarruttamaan, kysythän lisätietoa sähköpostilla: opset.rekrytointi@op.fi, mutta huomaathan että vain hakuportaalin kautta tulleet hakemukset otetaan huomioon.


Tehtävissä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus, myös luottotiedot tarkistetaan.


Tiesitkö että finanssialan myyntityö on itse asiassa asiantuntijatyötä? Lue lisää täältä: https://opset.fi/finanssialan-myyntityo-on-asiantuntijatyota