(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Opsetille Joensuuhun ja Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2020

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.


Haemme nyt osa-aikaisia asiakasneuvojia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Joensuuhun ja Kuopioon. Viikoittaiset työtunnit saattavat vaihdella 20 ja 37,5 tunnin välillä. Palveluaikamme ovat laajat, ja työskentely on pääosin iltapainotteista kattaen myös satunnaisia lauantaivuoroja.  Asiakasneuvojamme työskentelevät joustavassa pankkipalvelutiimissä, jossa palvellaan OP Ryhmän asiakkaita monikanavaisessa asiakaspalvelussa.


Työtehtäviin lukeutuu asiakkaiden puheluihin, verkkoviesteihin sekä chat-keskusteluihin vastaaminen, asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi sekä finanssialaan liittyvät monipuoliset erilaiset projektit.


Toivomme sinulta positiivista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Asenne ratkaisee! Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvassa maailmassa.


Tehtävien osalta tarjoamme laadukkaan ja kattavan perehdytyksen, jota kautta pääset tutustumaan rahoitusalan monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Valmennamme sinua jatkuvasti ja pidämme näin huolta, että olet osa tiimiä, jossa pidämme työntekijöistämme huolta. Kauttamme pääset oppimaan ja kehittymään asiakaskohtaamisten ja asiakaslähtöisyyden ammattilaiseksi. Meillä on todistetusti tiimeissä hyvä yhteishenki; tsemppaamme ja kannustamme toisiamme, ja työkaveria autetaan aina.


Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.


Työ tehtävissä alkaa syyskuun alkupuolella. Huomaathan, että tehtävään valittavilta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisin linkin kautta 1.9. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten toimithan ripeästi! Hakuaikaa jatkettu 18.9. saakka.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/asiakasneuvojia-opsetille-joensuuhun-ja-kuopioon-3/


Kysyttävää? Voit lähestyä meitä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.