(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia OP Yrityspankkiin Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Yrityspankkiin Suurasiakkaiden asiakaspalvelutiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen

Kahta asiakasneuvojaa Helsinkiin

Toinen tehtävistä on kokoaikainen ja toinen osa-aikainen. Työ alkaa mahdollisimman pikaisesti ja määräaikainen työsuhde solmitaan 31.1.2019 asti.

Kokoaikainen 37,5 h/vko


Tehtävät


Tehtäviisi kuuluu ryhmäsähköpostin luku ja välitys, sopimusskannaukset ja avustavat maksuliiketehtävät.


Odotamme


Olet asenteeltasi positiivinen ja teet työsi tehokkaasti sekä tarkasti. Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja omaat hyvän paineensietokyvyn sekä erinomaiset tiimitaidot. Eduksi katsomme kokemuksen rahoitusalalta sekä aiemman kokemuksen OPn Osuva- järjestelmästä.

Osa-aikainen 30 h/vko


Tehtävät


Tehtäviisi kuuluu asiakasviestien käsittelyä ja niihin vastaamista, yleishallinnollisia tehtäviä sekä rahoitustehtäviin liittyviä yleisiä tehtäviä sekä sopimusten rahoittamista ja ylläpitoa.


Odotamme


Olet asenteeltasi positiivinen ja teet työsi tehokkaasti sekä tarkasti. Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja omaat hyvän paineensietokyvyn sekä erinomaiset tiimitaidot. Eduksi katsomme kokemuksen rahoitusalalta sekä aiemman kokemuksen OPn -järjestelmistä ja Office- tuotteista.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa

Voit hakea tehtävää täyttämällä hakemuksen osoitteessa: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28715&jc=1Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.