(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia OP Vähittäispankille Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP Vähittäispankille asuntorahoituksen- ja asumisen palveluihin Kuopioon uusia

Asiakasneuvojia

Tulet työskentelemään rahoituspalveluiden päivittäisissä tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Työsi pitää sisällään asiakaspalvelua eri kanavissamme ja pääsääntöisesti puhelimessa. Toivomme että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä.


Sinulla on kykyä uusien asioiden nopeaan oppimiseen ja odotamme, että olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, itseohjautuva, huolellinen ja tavoitteellinen. Työ on vaativaa mutta samalla palkitsevaa. Uusien asioiden omaksuminen ja haltuunotto kuten myös niiden rohkea käyttäminen ovat työssä arkipäivää.  Odotamme sinun työskentelevän huolellisesti ja vastuullisesti sekä ohjeita noudattaen. Sinulla on hyvä tietotekniset valmiudet ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi sinulta löytyy palveluhenkisyyttä, joka mahdollistaa sujuvan toimimisen asiakaskontakteissa. 


Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme eikä pelkää suurta oppimäärää vaan haluaa rohkeasti ottaa tehtävän haltuun. Kokemus rahoituksesta ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Perehdytämme sinut kattavasti tähän tehtävään.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työn rahoitustehtävien parissa. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöetumme käyttöösi.


Työt alkavat maaliskuussa ja työsuhde solmitaan puolen vuoden määräajaksi. Etsimme ensi sijassa tekijöitä täysille työtunneille 37,5h/vko. Työsopimus tehdään 20h/vko+lisätyö. Perehdytysjakso toteutetaan myös kokoaikaisesti. Työaika sijoittuu joustavasti arkipäiviin maanantaista perjantaihin. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana valintaprosessia.


Kiinnostuitko?


Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/asiakasneuvojia-op-vahittaispankille-kuopioon/


Kaipaatko lisätietoja?


Ota yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys. Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle, ja vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Tuemme asiakkaamme OP:n menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita eri liiketoimintojen tueksi. Seisomme OP:n rinnalla niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla – tukena ja turvana.

Opsetilla työskentelee jo 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. ​

Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.​Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. ​