Asiakasneuvojia OP pankkitoiminnan palveluihin Joensuuhun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista.

Haemme asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle pankkitoiminnan palveluihin Joensuuhun, Asiakasneuvojia  


Tehtävänä on henkilöasiakkaiden pankkipalveluiden kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myynti monikanavaisesti. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisten pankkipalveluiden saralla, kartoitat asiakkaan tarpeet ja tuotat asiakkaalle ylivertaista palvelukokemusta.

Millainen osaaja istuu joukkoomme? 


Olet kartuttanut kokemusta asiakaspalvelutyöstä


Sinulla on tuloksellinen työote


Haluat työskennellä monikanavaisessa asiakaspalvelussa


Vuorovaikutustaidot ovat vahvuutesi


Olet oppinut digiajan tietoteknisiä taitoja


Suomen kielen erinomainen taito

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tarjoamme sinulle työtehtävän, jossa pääset kasvamaan pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Työskentelet osana asiantuntevaa tiimiä, joka tukee työssä kehittymistäsi. Korkeatasoiset työtilat sijaitsevat Joensuun Tiedepuistolla ja henkilöstöetumme tukevat hyvinvointiasi. Työ alkaa 11.3.2019 ja 12 kk määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Tuntimäärä työsopimuksella 20 h/vko, mahdollisuus työskennellä 37,5 h/vko. Työ alkaa 5 viikon perehdytyksellä, jolloin työtä tehdään kokoaikaisesti 37,5 h/vko.


Kiinnostuitko?

Haethan paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 3.3.2019. Tehtävästä lisää kertoo mielellään Mari Räty, 040 682 2135, mari.raty@op.fi.

Hakulinkki:
https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29771&jc=1


Hakuaikaa jatkettu 3.3.2019 saakka.

Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226610
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu