ASIAKASNEUVOJIA, NORDEA , Helsinki
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Nordea on yleispankki, joka tarjoaa kattavia palveluja. Vuonna 2019 liiketoiminnan tuotot olivat 8,6 miljardia euroa ja taseen loppusumma oli 554,8 miljardia euroa. Meillä on toimipaikka 19 maassa, muun muassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Nämä neljä Pohjoismaata ovat kotimarkkina-alueemme, ja yhdessä ne muodostavat maailman kymmenenneksi suurimman talouden. Nordea on markkina-arvolla mitattuna Euroopan kymmenen suurimman finanssipalveluyrityksen joukossa. Nordea on taloudellisesti vakaa pankki ja yksi harvoista eurooppalaisista pankeista, joilla on AA-luokitus

Sinustako Asiakasneuvojaksi Pohjoismaiden suurimmalle pankille?

Haemme Nordealle Helsingin toimipisteeseen ASIAKASNEUVOJIA Inbound asiakaspalvelukeskukseen. Tehtävässä pääset käsiksi monipuolisiin finanssialan asiakasneuvonnan tehtäviin. Etsimme useita erinomaisen asiakaspalveluasenteen omaavia tekijöitä alkuun kuuden (6) kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa aloitus on lokakuussa 2021.

Tehtävänäsi on tarjota Nordean asiakkaille puhelimitse parasta mahdollista neuvontaa "kerralla kuntoon" periaatteella. Kykenet tuottamaan ammattimaisen toimintasi ja oman persoonasi kautta kohtaamisen, joka jättää hymyn asiakkaan huulille ja antaa vastaukset asiakkaan kysymyksiin. Tehtävässä hoidat erilaisia asiakaskohtaamisia ja pyrit puhelun aikana vastaamaan asiakkaan esittämiin kysymyksiin ja mahdollisiin teknisiin ongelmiin. Pyrit omalla tekemiselläsi ja toiminnallasi tuottamaan asiakkaalle tilanteen, jossa hän kokee aidosti saavansa oikeanlaista, juuri hänen ongelmiinsa/tarpeisiinsa ratkaisun tuottavaa palvelua.

Odotamme sinulta aktiivista otetta työhön, sekä halukkuutta tuottaa parasta mahdollista asiakaspalvelua nopeatempoisessa ympäristössä. Kykenet tuottamaan miellyttävää, mutta samalla tehokasta ja napakkaa asiakaspalvelua, sekä mukautumaan eri tilanteisiin tarjoten asiakkaille yksilöllistä asiakasneuvontaa. Sinulla on aito kiinnostus asiakaspalvelua kohtaan ja haluat ongelmanratkaisun sekä monipuolisten asiakaskohtaamisten olevan osa jokapäiväistä työtäsi. Ymmärrät myös, että huippuluokan asiakaspalvelu kävelee käsi kädessä asiakaslähtöisen myyntityön kanssa. Kielitaidon osalta odotamme sinulta sujuvaa suomen - ja englannin kielen taitoa.

Kysyimme tehtävää tekeviltä - "Minkä takia olet viihtynyt Nordean asiakasneuvonnan tehtävissä?"

"Yleensä on vähän sellainen urbaani legenda, että kaikilta saa kysyä apua, mutta Nordeassa näin todella on! Kaikki ovat aidosti valmiita auttamaan"
"Nordealla olen päässyt aidosti haastamaan itseäni finanssialan monipuolisten tehtävien parissa"
"Tehtävässä parasta on mukavat työkaverit, osaavat esihenkilöt & aito tiimihenki"
"Onnistuneet asiakaskohtaamiset ovat työn suola ja antavat puhtia työpäivään"
"Tehtävässä on paljon opittavaa, mutta parasta on kuinka itse huomaan oman jatkuvan edistyksen ja kehittymisen"

Tarjoamme kokopäiväisen työn monipuolisten finanssialan asiakaspalvelutehtävien parissa. Vuoden 2020-2021 aikana useat kymmenet henkilöt saivat tehtävän kautta vakituisen työsuhteen Nordealta, joten vaikka emme voi luvata jatkoa määräajan jälkeen saattaa työssä onnistuminen avata sinulle ovia myös pitkässä juoksussa.
Tehtävässä noudatetaan rahoitusalan työehtosopimusta. Päivittäinen työaika työssä on 7h 40 min ma - pe 7.45 - 20.15 välillä vaihtuvin vuoroin - myös satunnaisia lauantai vuoroja saattaa tulla jahka työt sujuvat itsenäisesti. Työsuhde solmitaan aluksi ManpowerGroup Oy:n kanssa

Hakuaika päättyy 06.10.2021, mutta suosittelemme hakemaan heti, sillä paikat tullaan todennäköisesti täyttämään ennen hakuajan umpeutumista. Huomaathan, että tehtävään valituille tullaan tekemään taustatarkistus ja aikaisempi maksuhäiriömerkintä on este tehtävän saamiselle.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa! Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi +358401679091

Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi +358406310261

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499859
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Suvi Vaananen
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa