ASIAKASNEUVOJIA, NORDEA , Helsinki
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Nordea on yleispankki, joka tarjoaa kattavia palveluja. Vuonna 2019 liiketoiminnan tuotot olivat 8,6 miljardia euroa ja taseen loppusumma oli 554,8 miljardia euroa. Meillä on toimipaikka 19 maassa, muun muassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Nämä neljä Pohjoismaata ovat kotimarkkina-alueemme, ja yhdessä ne muodostavat maailman kymmenenneksi suurimman talouden. Nordea on markkina-arvolla mitattuna Euroopan kymmenen suurimman finanssipalveluyrityksen joukossa. Nordea on taloudellisesti vakaa pankki ja yksi harvoista eurooppalaisista pankeista, joilla on AA-luokitus

Sinustako Asiakasneuvojaksi Pohjoismaiden suurimmalle pankille?

Haemme Nordealle Helsingin toimipisteeseen ASIAKASNEUVOJIA Inbound asiakaspalvelukeskukseen. Tehtävässä pääset käsiksi monipuolisiin finanssialan asiakasneuvonnan tehtäviin. Etsimme useita erinomaisen asiakaspalveluasenteen omaavia tekijöitä alkuun kuuden (6) kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa aloitus on kesän aikana ennaltamääritellyissä aloituspäivissä kesäkuussa, heinäkuussa tai elokuussa 2021.

Tehtävänäsi on tarjota Nordean asiakkaille puhelimitse parasta mahdollista neuvontaa "kerralla kuntoon" periaatteella. Kykenet tuottamaan ammattimaisen toimintasi ja oman persoonasi kautta kohtaamisen, joka jättää hymyn asiakkaan huulille ja antaa vastaukset asiakkaan kysymyksiin. Tehtävässä hoidat erilaisia asiakaskohtaamisia ja pyrit puhelun aikana vastaamaan asiakkaan esittämiin kysymyksiin ja mahdollisiin teknisiin ongelmiin. Pyrit omalla tekemiselläsi ja toiminnallasi tuottamaan asiakkaalle tilanteen, jossa hän kokee aidosti saavansa oikeanlaista, juuri hänen ongelmiinsa/tarpeisiinsa ratkaisun tuottavaa palvelua.

Odotamme sinulta aktiivista otetta työhön, sekä halukkuutta tuottaa parasta mahdollista asiakaspalvelua nopeatempoisessa ympäristössä. Kykenet tuottamaan miellyttävää, mutta samalla tehokasta ja napakkaa asiakaspalvelua, sekä mukautumaan eri tilanteisiin tarjoten asiakkaille yksilöllistä asiakasneuvontaa. Sinulla on aito kiinnostus asiakaspalvelua kohtaan ja haluat ongelmanratkaisun sekä monipuolisten asiakaskohtaamisten olevan osa jokapäiväistä työtäsi. Ymmärrät myös, että huippuluokan asiakaspalvelu kävelee käsi kädessä asiakaslähtöisen myyntityön kanssa. Kielitaidon osalta odotamme sinulta sujuvaa suomen - ja englannin kielen taitoa.

Kysyimme tehtävää tekeviltä - "Minkä takia olet viihtynyt Nordean asiakasneuvonnan tehtävissä?"

"Yleensä on vähän sellainen urbaani legenda, että kaikilta saa kysyä apua, mutta Nordeassa näin todella on! Kaikki ovat aidosti valmiita auttamaan"
"Nordealla olen päässyt aidosti haastamaan itseäni finanssialan monipuolisten tehtävien parissa"
"Tehtävässä parasta on mukavat työkaverit, osaavat esihenkilöt & aito tiimihenki"
"Onnistuneet asiakaskohtaamiset ovat työn suola ja antavat puhtia työpäivään"
"Tehtävässä on paljon opittavaa, mutta parasta on kuinka itse huomaan oman jatkuvan edistyksen ja kehittymisen"

Tarjoamme kokopäiväisen työn monipuolisten finanssialan asiakaspalvelutehtävien parissa. Vuoden 2020 aikana kymmenet henkilöt saivat tehtävän kautta vakituisen työsuhteen Nordealta, joten vaikka emme voi luvata jatkoa määräajan jälkeen saattaa työssä onnistuminen avata sinulle ovia myös pitkässä juoksussa.
Tehtävässä noudatetaan rahoitusalan työehtosopimusta. Päivittäinen työaika työssä on 7h 40 min ma - pe 7.45 - 20.15 välillä vaihtuvin vuoroin - myös satunnaisia lauantai vuoroja saattaa tulla jahka työt sujuvat itsenäisesti. Työsuhde solmitaan aluksi ManpowerGroup Oy:n kanssa

Hakuaika päättyy 18.06.2021, mutta suosittelemme hakemaan heti, sillä paikat tullaan todennäköisesti täyttämään ennen hakuajan umpeutumista. Huomaathan, että tehtävään valituille tullaan tekemään taustatarkistus ja aikaisempi maksuhäiriömerkintä on este tehtävän saamiselle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi ja Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.f

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461595
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Suvi Vaananen
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa