(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia media-alalle
Nesenta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Meillä Nesentalla on paikka auki juuri Sinulle, joka haluat tehdä asiakaspalvelua täydellä sydämellä, ihmiseltä ihmiselle. Työssäsi pidät huolta tunnetun mediatalon rakastetuimpien aikakauslehtien asiakkaista ja olet heille apuna mm. laskutukseen ja tuotteisiin liittyvissä asioissa. Työtehtävä on vakituinen ja joko kokoaikainen tai osa-aikainen - oman valintasi mukaan.

Olet rohkea ihmisten kohtaamisessa, hymysi kuuluu puhelimessa ja välittyy viesteistäsi. Laatu on asiakaspalvelusi perusta ja haluat tarjota asiakkaalle sopivimman ratkaisun. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomen kieltä ja olet näppärä tietokonekäyttäjä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Asiakaspalvelutyöhön pääset toden teolla käsiksi kattavan perehdytysjakson jälkeen, joten aikaisempi työkokemus asiakasneuvojan työtehtävästä ei ole välttämätön. Tausta myynnillisistä työtehtävistä on pelkkää plussaa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti tai viimeistään 10.8.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@nesenta.fi . Paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa team leader Jaana Malin, puh. 040 525 2832 tai jaana.malin@nesenta.fi.