(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia media-alalle
Nesenta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2020

Oletko vailla osa-aikatyötä? Meillä Nesentalla on paikka auki juuri Sinulle, joka haluat tehdä asiakaspalvelua täydellä sydämellä, ihmiseltä ihmiselle. Työssäsi pidät huolta tunnetun mediatalon rakastetuimpien aikakauslehtien asiakkaista ja olet heille apuna mm. laskutukseen ja tuotteisiin liittyvissä asioissa. Työtehtävä on osa-aikainen ja työtunnit on sovittavissa. Työaika sijoittuu maanantaista perjantaihin klo 08.00-21.00 välille.

Olet rohkea ihmisten kohtaamisessa, hymysi kuuluu puhelimessa ja välittyy viesteistäsi. Laatu on asiakaspalvelusi perusta ja haluat tarjota asiakkaalle sopivimman ratkaisun.   

Työt alkavat kesäkuun aikana sopimuksen mukaan. Asiakaspalvelutyöhön pääset toden teolla käsiksi kattavan perehdytysjakoson jälkeen, joten aikaisempi työkokemus asiakasneuvojan työtehtävästä ei ole välttämätön. Tausta myynnillisistä työtehtävistä on pelkkää plussaa!

Haku on avoinna perjantaihin 12.6.2020 asti. Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastattelutyökalulla. Ethän odota viimeistä hakupäivää, sillä haastattelut alkavat jo hakuaikana. Jätäthän CV:si vain oheisen linkin kautta.

Jos sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen, rekrytointikonsultit Inka Sihvola ja Lotta-Riina Kolppanen vastailevat mielellään niihin. Inkan tavoitat 040 520 5855 ja Lotta-Riinan 040 099 6752. Voit myös laittaa sähköpostia inka.sihvola@nesenta.fi  tai lotta-riina.kolppanen@nesenta.fi.