Asiakasneuvojia, Lohjan ja Pusulan alueille
Länsi-Uudenmaan Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019

Rahoituksen ammattilainen! Onko sinulla rohkeutta, asiantuntijuutta ja intohimoa tehdä hyvää asiakastyötä? Niin meilläkin. Hae nyt ja tule osaavaan joukkoomme talouden valmentajaksi.

Asiakasneuvojana työskentelet henkilöasiakkaiden rahoittamisen tiimissä. Hoidat itsenäisesti sinulle vastuutettuja asiakkaita, nykyisiä ja tulevia. Olet asiakkaidemme talouden valmentaja ja autat heitä toteuttamaan omia haaveitaan. Luot asiakkaille oikeita ratkaisuja päivittäisasiointiin, rahoitukseen ja säästämiseen liittyen. Ymmärrät kumppaniyhteistyön sekä kokonaisvaltaisen palvelun merkityksen. Luot yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa parhaita asiakaskokemuksia.

Tahdomme, että hoidat tehtävääsi asiakaslähtöisellä otteella. Vahvuutenasi on hyvät vuorovaikutustaidot, sopiva pelisilmä ja myynnillinen asenne. Nautit asiakastyöstä, myös eri palvelukanavissa. Sinulta löytyy positiivista elämänasennetta, intoa uudistumiseen ja halua kehittää osaamistasi. Ymmärrät hyvin erilaisia tilanteita, olet joustava ja liikut mielelläsi myös muissa toimipisteissämme tarvittaessa. Sinulta löytyy jo sopivasti kokemusta rahoitusalalta ja APV1-tutkinto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset ylittämään asiakkaan odotukset osaavien säästöpankkilaisten ja asiakaslähtöisen brändin tuella. Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja käyttää työssä omia vahvuuksiasi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset henkilökuntaedut ja vakituisen tehtävän. Kauppaan kuuluu lisäksi loistava työyhteisö sekä mahtavat ja sopivan huonolla huumorilla varustetut työkaverit. Tunnistitko itsesi?

Tahdotko mukaan? Hae meille täyttämällä hakulomake viimeistään 31.3.2019. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Maarit Sinkko, puh. 050 4080 115, ma 25.2. alkaen arkisin klo 10.00-15.00.

Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1400 asiantuntijaa ympäri Suomen. Tehtävänämme on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta.

Tutustu Säästöpankkiin työpaikkana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1235328
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lohja, Uusimaa