Asiakasneuvojia Latviaan
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Haluatko saada kansainvälistä työkokemusta ja onko asiakaspalvelu sinun juttusi? Mietitkö mahdollisesti, mitä tekisit välivuoden aikana, etsitkö työharjoittelupaikkaa tai kaipaatko uutta suuntaa ja vaihtelua elämääsi? Jes, meillä on sinulle duuni!

Haemme ASIAKASNEUVOJIA asiakasyrityksellemme Transcomille Latvian pääkaupunkiin Riikaan.

"Työskennellessäni Transcomilla pidin erityisesti kollegoistani ja rennosta työilmapiiristä. Ihmiset todella välittävät toisistaan ja työskentelevät yhdessä joukkueena. Mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin toi tasapainoa työ- ja yksityiselämän välille ja minulla oli hyvin aikaa tutustua Riian kaupunkiin ja kulttuuriin työskentelemisen ohella." -Jussi

Työssä tulet vastaamaan asiakaspuheluihin ja antamaan asiakkaille laadukasta palvelua rahansiirtoon liittyen. Tehtävässä tullaan palvelemaan Western Unionin käyttäjiä suomen kielellä. Et kuitenkaan tarvitse aikaisempaa kokemusta alasta, vaan riittää, että olet innokas oppimaan!

Miksi työskennellä Transcomilla?

- Saat arvokasta kansainvälistä työkokemusta suuressa yrityksessä (60 eri kansalaisuutta).
- Transcom auttaa sinua uuteen maahan sopeutumisessa, kuten asunnon etsimisessä, sitä ennen asut hotellissa ilmaiseksi.
- Sinulle kustannetaan lentoliput.
- Pääset mukaan nuorekkaaseen ja innostuneeseen työympäristöön, joka on varustettu mahtavilla työkavereilla.
- Saat kattavan perehdytyksen ja täyden tuen työhön.
- Saat työterveyshuollon.
- Pääset lisäksi mukaan mm. virkistystoimintaan, erilaisiin kilpailuihin ja saat treenata ilmaiseksi kuntosalilla.

Toivomme sinulta:

- rohkeutta, motivaatiota ja joustavuutta
- hyviä kommunikointitaitoja
- halua luoda paras mahdollinen asiakaspalvelukokemus
- suomen ja englannin kielen taitoa

Mahtavaa, jos voit työskennellä vähintään 6 kk, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus myös vakinaistumiseen. Työaika sijoittuu välille ma–su klo 09.00–21.00, työtuntimäärä 160/kk. Työt alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2021.

Haluatko hypätä uusiin haasteisiin? Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan Inkeri Jekuselle, 045 7881 7712 tai laita sähköpostia osoitteeseen inkeri.jekunen@personalhuset.fi.

Transcom is a global customer experience specialist, providing customer care, sales, technical support and credit management services through our extensive network of contact centers and work-at-home agents.”

Transcomilla työskennellessäsi pääset tutustumaan Latvian upeaan pääkaupunkiin, Riikaan, joka on mieletön yhdistelmä uutta ja vanhaa. Riiasta löytyy niin historiallisia rakennuksia kuin modernia kulttuuria. Pääset tutustumaan myös erilaisiin ravintoloihin ja viettämään vapaa-aikaasi ihastuttavissa puistoissa. Ja mikä parasta, Riiassa on hyvin kohtuullinen hintataso.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477037
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite