(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Latviaan
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

Haluatko saada kansainvälistä työkokemusta ja onko asiakaspalvelu sinun juttusi? Mietitkö mahdollisesti, mitä tekisit välivuoden aikana tai kaipaatko uutta suuntaa ja vaihtelua elämääsi? Jes, meillä on sinulle duuni!

Haemme asiakasyrityksellemme Transcomille ASIAKASNEUVOJIA Latvian pääkaupunkiin Riikaan.

Työssä tulet vastaamaan asiakaspuheluihin ja antamaan asiakkaille laadukasta palvelua rahansiirtoon liittyen. Tehtävässä tullaan palvelemaan Western Unionin käyttäjiä suomen kielellä.

Toivomme sinulta:

- rohkeutta, motivaatiota ja joustavuutta
- hyviä kommunikointitaitoja
- halua luoda paras mahdollinen asiakaspalvelukokemus
- suomen ja englannin kielen taitoa

Miksi työskennellä Transcomilla?

- Saat arvokasta kansainvälistä työkokemusta suuressa yrityksessä (60 eri kansalaisuutta).
- Transcom auttaa sinua uuteen maahan sopeutumisessa, kuten asunnon etsimisessä, sitä ennen asut hotellissa ilmaiseksi.
- Sinulle kustannetaan lentoliput.
- Pääset mukaan nuorekkaaseen ja innostuneeseen työympäristöön, joka on varustettu mahtavilla työkavereilla.
- Saat kattavan perehdytyksen työhön.
- Saat työterveyshuollon.
- Työsuhteen lisäksi pääset mukaan mm. virkistystoimintaan, erilaisiin kilpailuihin ja saat treenata ilmaiseksi kuntosalilla.

Mahtavaa, jos voit työskennellä vähintään 6 kk, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus myös vakinaistumiseen. Työaika sijoittuu välille ma–su klo 09.00–21.00, työtuntimäärä 160/kk.

Tämä on tilaisuutesi! Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan Henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, 0405532130 tai laita sähköpostia osoitteeseen mikaela.maki@personalhuset.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

“Transcom is a global customer experience specialist, providing customer care, sales, technical support and credit management services through our extensive network of contact centers and work-at-home agents.”

Transcomilla työskennellessäsi pääset tutustumaan Latvian upeaan pääkaupunkiin, Riikaan, joka on mieletön yhdistelmä uutta ja vanhaa. Riiasta löytyy niin historiallisia rakennuksia kuin modernia kulttuuria. Pääset tutustumaan myös erilaisiin ravintoloihin ja viettämään vapaa-aikaasi ihastuttavissa puistoissa. Ja mikä parasta, Riiassa on hyvin kohtuullinen hintataso.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.