(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Latviaan
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Haluaisitko kansainvälistä työkokemusta ja onko asiakaspalvelu sinulle luontaista? Mietitkö mahdollisesti mitä tekisit välivuoden aikana tai etsitkö pidempääkin työsuhdetta? Meillä on sinulle duuni!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Transcomille ASIAKASNEUVOJIA Latvian pääkaupunkiin Riikaan.

“Transcom is a global customer experience specialist, providing customer care, sales, technical support and credit management services through our extensive network of contact centers and work-at-home agents.”

Työssä tulet vastaamaan asiakaspuheluihin ja antamaan asiakkaille laadukasta palvelua rahansiirtoon liittyen. Tehtävässä tullaan palvelemaan Western Unionin käyttäjiä suomen kielellä.

Haemme työntekijöitä, jotka voivat työskennellä vähintään 6 kk, mutta mielellään vuoden määräaikaisuudessa. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös vakinaistumiseen. Työaika sijoittuu välille ma–su klo 09.00–21.00, työtuntimäärä 160/kk. Kuukausipalkka 1352 euroa. Kuukausipalkan lisäksi mahdollisuus tienata omaan tekemiseen pohjautuvia bonuksia maksimissaan 234 euroa kuukaudessa.

Toivomme sinulta:

- rohkeutta, motivaatiota ja joustavuutta
- hyviä kommunikointitaitoja ja selkeää puheääntä
- halua luoda paras mahdollinen asiakaspalvelukokemus
- mahdollisuutta sitoutua työhön vähintään 6 kk ajaksi
- suomen ja englannin kielen taitoa

Miksi työskennellä Transcomilla?

- Saat arvokasta kansainvälistä työkokemusta suuressa kansainvälisessä yrityksessä (60 eri kansalaisuutta).
- Transcom auttaa sinua asunnon etsimisessä, sitä ennen asut hotellissa ilmaiseksi.
- Sinulle kustannetaan lentoliput.

Transcomilla saat lisäksi:

- uramahdollisuuksia
- nuorekkaan ja innostuneen työympäristön varustettuna mahtavilla työkavereilla
- kattavan perehdytyksen työhön
- työterveyshuollon
- sekä paljon muuta kuten virkistystoimintaa, kilpailuja, ilmaisen kuntosalin, jne.

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 15.11.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.