(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.


Haemme nyt OP Korttiyhtiölle varallisuudenhoidon palveluihin Kuopioon uusia


Asiakasneuvojia


Tulet työskentelemään varallisuudenhoidon päivittäisissä tehtävissä monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden sekä sovittujen toimintamallien mukaisesti. Työsi pitää sisällään varallisuudenhoidon asiakastyötehtäviä sekä taustatehtäviä.


Sinulla on tarkka ja huolellinen työote, jonka lisäksi olet kykeneväinen itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Olet kiinnostunut finanssialasta ja sinulla on nopeus sekä taito luottaa omaan tekemiseesi. Kokemus toimistotöistä, taloushallinnon tai muusta tarkkuutta vaativasta työstä on plussaa. Suoritettu APV1-tutkinto lasketaan eduksi. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja opit nopeasti erilaisia tietojärjestelmiä. Office-ohjelmat ovat sinulle tuttuja, aikaisempi kokemus Osuva-järjestelmästä katsotaan eduksesi. Osaat sujuvasti suomen kieltä, jonka lisäksi ruotsin ja englannin kielen osaaminen on plussaa.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen tehtävän rahoitusalan töiden parissa. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi sekä järjestää laadukkaan perehdytyksen. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöetumme käyttöösi.


Työt alkavat 2.1.2021 ja puolen vuoden määräaikainen työsuhde sovitaan Opsetin kanssa. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika sijoittuu joustavasti klo 7:50-19:05 väliselle ajalle. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana valintaprosessia. Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.11. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/asiakasneuvojia-kuopioon-5/


Opset tarjoaa työsuhde-etuina mm. lounasedun, erilaiset työhyvinvointia tukevat mallit, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset Back Office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, sekä Vaasassa.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.