(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Haluatko työskennellä monikanavaisesti asiakkaiden parissa, OP:n muuttuvassa ja kehittyvässä työympäristössä? OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista.


Haemme asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, Privaten ja sijoittamisen palvelut- tiimiin, Kuopioon, Asiakasneuvojia,

Tehtävänä on privaten ja sijoittamisen palveluiden asiakkaiden kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myynti monikanavaisesti. Ohjaat ja neuvot asiakkaita pankkipalveluiden saralla, kartoitat asiakkaan tarpeet ja tuotat asiakkaalle ylivertaista palvelukokemusta. Haluat kasvaa ja kehittyä kanssamme asiakaspalvelun ammattilaiseksi nopeasti muuttuvalla toimialalla. Asiakasneuvojan tehtävässä toivomme sinulta kiinnostusta varallisuudenhoidon palveluihin sekä valmiutta suorittaa APV1-tutkinto.

Millainen osaaja istuu joukkoomme?

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen finanssialalta hankittu työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat kehittyä kanssamme finanssialan ammattilaiseksi nopeasti kehittyvässä työympäristössä. ASENNE ratkaisee. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Myös ruotsin ja englannin kielentaidosta on sinulle etua.


Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän asiakaspalvelun parista, johon saat laadukkaan perehdytyksen. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Työ alkaa 15.3.2019 tai 1.4.2019, aloitusajankohta tarkentuu rekrytoinnin edetessä. Tuntimäärä työsopimuksella 37,5h/vko tai 20 h/vko + lisätyö, jolloin työtunnit viikoittain voi vaihdella 20 h ja 37,5 h välillä. Vuoden määräaikainen työsuhde.


Kiinnostuitko?


Hae paikkaa alla olevan linkin kautta heti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29863&jc=1 


Hakuaika päättyy 10.3.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Anna-Kaisa Mustaparta, 040 7694804, opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.