(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASNEUVOJIA, Kuopio
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2019
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 400.

 

Etsimme asiakkaallemme OP Vakuutus Oy:lle Henkilöasiakkaiden Vakuutuspalveluihin Kuopioon useita

ASIAKASNEUVOJIA

Asiakasneuvojana tehtävänäsi on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta laadukkaalla ja sujuvalla ongelmanratkaisulla ja myyntityöllä. Asiakasneuvojana hoidat erilaisia asiakaskohtaamisia, kartoitat asiakkaiden tarpeita ja hyödynnät monipuolisesti asiakaspalvelun eri kanavia.

Suhtaudut ennakkoluulottomasti ja rohkeasti kaikenlaisiin asiakaskohtaamisiin ja pyrit aina löytämään parhaan kokonaisratkaisun asiakkaalle kerralla kuntoon periaatteella. Kokemus asiakaspalvelusta ja myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta meiltä löytyy myös monenlaisia tekijöitä monenlaisilla taustoilla. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Olet etsimämme henkilö, kun sinulta löytyy

-  Myynnillisyyttä ja tavoitteellisuutta työn tekemistä kohtaan
-  Kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti
-  Ymmärrystä asiakaspalvelun laadun tärkeydestä
-  Kykyä tehdä päätöksiä vaihtelevissa palvelutilanteissa
-  Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja halua edistää hyvää tiimihenkeä
-  Hyvää paineenhallintakykyä ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän innostavassa tiimissä, jonka toiminnassa korostuu hyvä yhteishenki, tiedon jakaminen ja tiimikavereiden kannustaminen. Tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi, joten et siis jää tehtävässä yksin. Työt alkavat monipuolisella ja kattavalla perehdytyksellä 25.2.2019. Työaikasi voi olla 20-37.5 tuntia, se mikä sinulle parhaiten sopii. Työsuhde solmitaan ManpowerGroup Oy:n kanssa vuoden määräaikaiseksi, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus pysyvään työsuhteeseen.
 
Kiinnostuitko?

Hae tehtävään viimeistään 18.2.2019 rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi heti. Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerilta Susanna Määttä puh. 040 183 8301 tai susanna.maatta@manpowergroup.fi

Katso lisätietoa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=arD0ERxBKiY

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.