Asiakasneuvojia korkokattotiimiin Joensuuhun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Haemme asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin, Joensuuhun


Myynnillisiä asiakasneuvojia Korkokattotiimin tehtäviin kuuluvat henkilöasiakkaiden korkokattosopimuksiin- ja muihin lainojen suojaustuotteisiin liittyvä kokonaisvaltainen myynti- ja asiakaspalvelutyö puhelimitse ja sähköisissä kanavissa.  Millainen osaaja istuu joukkoomme?


Olet työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi. Iloinen asiakaspalveluasenteesi kuuluu äänestäsi ja työskentelet asiakkaiden kanssa rohkealla asenteella. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä tietoteknisiä taitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa sekä ruotsin ja englannin kielentaidosta on sinulle tehtävässä etua.


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tarjoamme sinulle työtehtävän, jossa pääset kasvamaan pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Työskentelet osana asiantuntevaa ja innostavaa tiimiä, joka tukee työssä kehittymistäsi. Korkeatasoiset työtilat sijaitsevat Joensuun Tiedepuistolla ja henkilöstöetumme tukevat hyvinvointiasi. Työt alkavat 11.3.2019 ja tunnit työsopimuksella 37,5 h/vko tai 25 h/vko. Määräaikainen työsuhde solmitaan 31.12.2019 saakka. Työ alkaa 4 viikon perehdytyksellä, jolloin työtä tehdään kokoaikaisesti 37,5 h/vko.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 3.3.2019. Tehtävästä lisää kertoo mielellään Mari Räty, 040- 682 2135, mari.raty@op.fi.

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29775&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226611
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu