(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia korkokattotiimiin Joensuuhun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2018

Palvelujen laajentuessa haemme nyt vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin, Joensuuhun


Asiakasneuvojia korkokattotiimiin (20 paikkaa)

Tehtävät

Tiimin tehtäviin kuuluvat henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myyntityö puhelimitse, sähköisissä kanavissa sekä mahdolliset etäneuvottelut. Tehtävään perehdytetään.

Odotamme


Haluatko työskennellä TULEVAISUUDEN työpaikassa erinomaisilla etenemismahdollisuuksilla? Oletko innostunut kehittämään uutta palvelua uudessa tiimissä?

Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö!

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja Atk- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat tehdä kaikkesi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta rohkeutta kohdata asiakas kasvokkain etäneuvottelussa, erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Myös ruotsin ja englannin kielentaidosta on sinulle etua. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tarjoamme

Työt alkavat 3.9.2018 ja 12 kk määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työsopimuksen tuntimäärä 37,5 h/vko tai vähintään 25 h/vko. Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä.

Tiedot

Haku päättyy: 20.8.2018


Työ alkaa: 3.9.2018


Työsuhteen kesto: 12 kk kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde


Työaika: 37,5 h tai vähintään 25h/vko


Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy


Työpaikan sijainti: Joensuu


Lisätietoja: Mari Räty, 040-682 2135, opset.rekrytointi@op.fi, www.opset.fi


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28244&jc=1


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.