(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia korkokattotiimiin Joensuuhun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018
Palvelujen laajentuessa, haemme nyt vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin, Joensuuhun

Asiakasneuvojia korkokattotiimiin


Tehtävät

Tiimin tehtäviin kuuluvat henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myyntityö puhelimitse, sähköisissä kanavissa sekä mahdolliset etäneuvottelut. Tehtävään perehdytetään.


Odotamme

Haluatko työskennellä TULEVAISUUDEN työpaikassa, erinomaisilla etenemismahdollisuuksilla? Oletko innostunut kehittämään uutta palvelua, uudessa tiimissä?

Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö!

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat tehdä kaikkesi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta rohkeutta kohdata asiakas kasvokkain etäneuvottelussa, erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Myös ruotsin ja englannin kielentaidosta on sinulle etua.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Tarjoamme

Työt alkavat 1.6.2018, määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan vuodeksi, 31.5.2019 asti, viikkotuntimäärällä 25-37,5h/vko.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 27.5.2018.

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27642&jc=1Tiedot

Haku päättyy: 27.5.2018 (hakuaikaa jatkettu)

Työ alkaa: 1.6.2018

Työsuhteen kesto: Vuosi, 31.5.2019 asti

Työaika: 25-37,5h/vko

Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy

Työpaikan sijainti: Joensuu

Lisätietoja: Elina Malinen, 040 657 8078, opset.rekrytointi@op.fi, www.opset.fi

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27642&jc=1Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.