(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia kierrätyspisteelle
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Haemme asiakkaallemme keikkatyöhön Kokkolaan asiakasneuvojia kierrätyspisteelle.

Työtehtävänäsi on asiakaspalvelu, ohjaat asiakkaita eri kierrätyspisteille ja annat ohjeita, miten pisteillä toimitaan. Tarpeen tullen käärit hihat ja menet auttamaan asiakasta. Työ ei ole pelkästään siistiä sisätyötä, vaan liikut paljon ulkoilmassa toimipisteen alueella ja huolehdit myös paikan yleisestä siisteydestä.

Toivomme sinulta reippautta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja olethan 18 vuotta täyttänyt. Katsomme eduksi 2-kielisyyden.

Edellytämme sinulta myös:

  • työturvallisuuskorttia
  • ajokorttia
  • omatoimisuutta ja luotettavuutta

Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti ja työvuorot voi tulla lyhyelläkin aikataululla. Toivomme ajokorttia ja omaa autoa, koska sinun on mahdollista tehdä vuoroja asiakkaan muissakin yksiköissä. Työvuorot sijoittuvat arkeen ja viikonloppuihin ja voit ottaa vuoron vastaan kuten aikatauluihisi sopii. Tässä on hyvä tilaisuus myös opiskelijalle tienata hieman ylimääräistä. Palkka tehtävästä on 11€/h.

Laita nopeasti hakemus tulemaan! Haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana.

Voit myös kysyä lisää tehtävästä Marilta puh. 040-652 8481

Hae tehtävää viimeistään 9.10.2020 www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.