Asiakasneuvojia kesätyöhön Tampereelle (Pankkitoiminnan palvelut)
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018
Haemme nyt OP Asiakaspalveluiden Pankkitoiminnan palveluiden Yritysasiakkaiden pankkipalvelut -yksikköön

ASIAKASNEUVOJIA

Onko urahaaveesi pankki- ja vakuutusalalla? Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Tehtävät
Tehtävässä palvelet asiakkaita kokonaisvaltaisesti puhelimitse ja verkon välityksellä. Osallistut pankkituotteiden myyntiin ja haluat toimia vastuullisesti asiakkaan parhaaksi. Asiakasneuvojana hallitset yritysasiakkaan maksuliikkeen palvelut ja tuotteet erinomaisesti. Teet laadukkaita tarvekartoituksia sekä opastat ja tuet asiakkaita oikean ja tehokkaimman palvelukanavan käyttöön. Työtehtävä sisältää myös jonkin verran yritysasiakkaiden maksuliikenteeseen liittyviä taustatyötehtäviä.

Odotamme sinulta
Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli yritysasiakkaiden asiakkuuden hoitamisessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä sekä positiivista ja tavoitteellista asennetta. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista ja innostunutta asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Ymmärrät finanssialaa ja pystyt omaksumaan nopeasti asioita sekä hallitsemaan kokonaisuuksia. Soveltuva koulutus ja mahdollinen pankki- ja vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, pidät työskentelystä asiakkaiden parissa ja motivoidut tavoitteista. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen taitoa. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden tutustua OP Ryhmään ja OPn pankkipalveluihin kesän aikana. Tarjoamme tulevaisuuden työpaikan, kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä monipuolisen työnkuvan. OP Asiakaspalvelut antaa sinulle hyvät valmiudet pankkiasioiden neuvonta- ja myyntitehtäviin. Oppimistasi tukevat tiimin myyntivalmentaja ja tiimin esimies. Saat työssäsi jatkuvasti valmennusta ja tukea laadukkaiden asiakaskohtaamisten tekemiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen.

Työsuhde solmitaan ajalle 2.5.-30.9.2018 asti. Sopimuksen työtunnit ovat joustavat 20-37,5 h/vko, mutta toivomme sinulta mahdollisuutta työskennellä mahdollisimman paljon kesän aikana. Työsuhde alkaa noin 4-5 viikon perehdytyksellä, jolloin työtunnit ovat 37,5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50 - 22.05 väliselle ajalle, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 28.3.2018.

Tiedot
Haku päättyy: 28.3.2018
Työsuhteen kesto: 2.5.-30.9.2018 asti
Työaika: 20-37,5 h/vko. Perehdytysaikana työtunnit ovat 37,5h/vko.
Työpaikan sijainti: Tampere
Työsuhde: Kesätyö
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27425&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1113596
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere