(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia Joensuuhun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2018

Palvelut kasvaa ja kehittyy voimakkaasti, haemme nyt vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, henkilöasiakkaiden pankkitoiminnan palveluihin, Joensuuhun

Asiakasneuvojia, 30 paikkaa


Tehtävät

Tehtäviin kuuluvat henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myyntityö puhelimitse (in+out) sekä chat- ja verkkoviestien hoitamista. Ohjaat ja neuvot asiakkaita päivittäisten pankkipalveluiden saralla, kartoitat tarpeet ja vastaat pankkipalveluiden aktiivisesta lisämyynnistä sekä puhelimessa että sähköisissä kanavissa.


Odotamme

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja atk- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, pidät asiakkaista ja haluat tehdä kaikkesi heidän taloudellisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa. Myös ruotsin ja englannin kielentaidosta on sinulle etua.

ASENNE ratkaisee.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.


Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä. Työt alkavat 1.6.2018 ja 12 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa viikkotuntimäärällä 20–37,5h/vko.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 27.05.2018.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27571&jc=1


Tiedot
Haku päättyy: 27.5.2018. Jätähän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian.
Työ alkaa: 1.6.2018
Työsuhde: 12 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde
Työaika: 20-37,5h/vko
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27571&jc=1
Lisätietoja: Elina Malinen 040 657 8078,  opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli yli 33 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.


Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.

Tervetuloa tutustumaan Opsetin avoimiin työtehtäviin Pohjois-Karjalan TE-toimistolle 17.5.2018 klo 10:00.